Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Det nye og stærkt forringede e-conomic

+27
Generelt er jeg tilhænger af udvikling, og har intet imod at et interface ommøbleres godt og grundigt. Men i tilfældet med det "nye" e-conomic, er det efter min mening stort set udelukkende tilbageskridt.

1) Der svines med skærmpladsen så man stort intet overblik har længere. Nu har jeg arbejdet med det i nogen tid, og det overblik man har i det gamle layout er pist borte. Måske er interfacet nu ideelt til en person der laver lidt hyggebogføring i fritiden, men jeg nægter at tro at I kan få bare een professionel til at sige at det er en forbedring.

2) De gamle pop-up skærmbilleder muliggjorde at man lige kunne flytte et billede og se noget information bagved, og ikke mindst have flere vinduer åbne samtidigt. Hold fast hvor man får meget ekstra arbejde grundet denne ændring.

3) Det ny e-conomic er bare langsomt i forhold til det gamle. Bør udvikling ikke gå i retning af højere hastighed?

Bevares, der er da fordele. Specielt at der er kommet autocomplete i felter, men det er så vidst også det.

Man bombarderes dagligt med nyhedsindlæg fra jeres marketingfolk med ord som "Lækre detaljer" og andet selvforherligende øregejl. Når man ringer til supporten og beklager sig, får man at vide at alle er så tilfredse med det nye e-conomic, men at man da er velkommen til at skrive et indlæg i forum. Og i samme åndedrag at det kun er de som er utilfredse som skriver indlæg, underforstået de mange mange tusinde supertilfredse brugere bare sidder smilende foran tastaturet og klapper i deres små hænder.

Det er i Nikolai Sonne terminologi en klar "OMMER"
i Forslag » Andet af (1.8k points)

5 Svar

Hej

 

Jeg har nu brugt det nye e-conomic i et stykke tid - og har da fundet en del forbedringer - det samlede billede er dog at det er tilbageskridt.

 

Især det med at man ikke længere får pop-up skærmbilleder - det er meget irriterende.

 

Jeg ved godt at der ikke er mange som skriver her på debatten - men er overbevist om at der er MANGE som sidder og river sig i håret.

 

Hvis I fastholder at det udelukkende er forbedringer og der kun er få som er utilfredse - så synes jeg at I skal udvælge en portion tilfældige kunder og kontakte dem for at få deres holdning. Er ret sikker på at (især administratorer) der er mange utilfredse.

 

Venlig hilsen

 

Leo Lund
Forslag af (4.2k points)
En lille trøst ....
Kunne ikke være mere enig. Bare en lille ting som at skulle vælge debet eller kredit, tager nu 3 tast..yderst irreterende. Super fedt med hurtig opslag, som i superkladden, men det var så også det, resten er blevet ringere.

Med venlig hilsen     Talbiksen v/Hanne L. Herrmann Tlf. 2698 1421 www.talbiksen.dk
Forslag af (3.6k points)
Brugeroplevelsen af det nye e-conomic
Hej Mogens

Tak fordi du har givet dig tid til at skrive dette indlæg - det kan jeg jo også kun se som en understregelse af din utilfredshed med det nye e-conomic.

Jeg kan godt forstå at det er irriterende og måske tilmed provokerende udelukkende at få at vide at det nye e-conomic er det bedste vi nogensinde har haft, hvis ikke man selv er enig. Det forstår jeg godt.

1) Dette er der kig på. Men det er også et spørgsmål om at det ikke skal blive for småt og sammenpresset ligemeget hvilken skærmstørrelsen man sidder med. Dette var noget vi hørte en del for i det tidligere e-conomic.

2) Der er flere tanker bag beslutningen om at lave modalvinduer i forhold til de klassiske pop-up-vinduer. Nogle browsere blokere pop-up-vinduer - dette er noget vi hørte en del for dele i programmet hvor vinduer ikke åbnede. Dette problem har man ikke med modlavinduer. En anden overvejelse i denne forbindelse er at flere vinduer åbne på én gang generel set er anledning til at brugere farer vild i det de har gang i. Tanken med dette har desuden været at holde fokus på det man er igang med, og at man undgår at have to vinduer åbne hvor man gør det samme, som f.eks. at tilbageføre en postering. Så der er også en sikkerhed i at man ikke kan komme til at lave noget i ét vindue og derefter lave det samme i det andet man har liggende nede i sin proceslinje.

Hvis du har nogle bud på hvor det efter denne tankegang ikke giver mening at have modalvinduer så er jeg lydhør overfor dette.

3) Dette er noget der bliver holdt øje med og der bliver også løbende lavet optimeringer der gør det hurtigere at arbejde i systemet når der løbende kan laves optimeringer i koden. Vi er meget beviste om at det køre som det skal.

Hvis du har nogle specifikke eksempler på hvor det går langsommere i systemet i det nye, så er jeg også meget lydhør for det, så vi kan kigge helt konkret på de enkelte tilfælde. Basal set så er der tale om det samme fundament som det gamle e-conomic, blot med et nyt udseende og nogle ekstra funktioner lagt oveni - så farten på systemet bør ikke være forskellig for hvordan det ville være i det gamle.

Din afsluttende kommentar omkring din oplevelse ved at ringe herind kan jeg godt forstå kan give anledning til utilfredshed når man ikke selv deler samme synspunkt. Det ændrer dog ikke på at vi selv synes at det er et godt produkt vi tilbyder og at vi er tilfredse med det - men som vi kan se her på forummet så er det ikke alle der er enige og det skal selvfølgelig respekteres og tages til efterretning i det omfang det måtte give mening.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)
Hej Philip

add 2)

Jeg kan godt følge tankegangen med at man vil minimere risikoen for at lave samme ting flere gange.
Der er dog mange steder jeg oplever det som et stort irritationselement at man ikke kan bevæge "baggrundsbilledet" og "baggrunden" ikke er opdateret (sandsynligvis af hensyn til hastighed)

Skal jeg give et par eksempler:

Når man står i kontoplanen og opretter/ændrer en konto  til at være et suminterval - når du så skal se hvorfra og hvortil intervallet skal gå kan du ikke længere scrolle i kontoplanen bagved. Man er altså nød til at fortryde at lave suminterval - gå ud i kontoplanen - notere hvorfra og til det skal gå - oprette suminterval igen og så skrive det ind.

ex.2
Man skal oprette flere varegrupper - bliver kort forstyrret og skal så til næste varegrupppe... hvor langt er man nået ? Baggrundsbilledet er ikke opdateret så man skal hoppe ud af oprettelse - se hvor lang man er nået og så gå i gang med at oprette igen.

Kunne man ikke opdatere baggrundsbilledet og give mulighed for at scrolle i det ?
Det er ok det stadig kun er i modalvinduet man kan taste...
Hej Rene
Tak for dit input - det kan jeg sagtens følge dit i. Jeg vil gå videre med muligheden for at billedet bag ved modalvinduet opdateres og at der muliggøres scroll.
Den helt korte besked er at det er jo en spot on kommentar - især kommentar til at e-conomic selv tror at det den bedste launch der er sket.

 

Der skal rent faktisk ret meget utilfredshed førend man gider at gribe til tastatur. Hvis e-conomic medarbejderene selv prøvede at arbejde i systemet ville de erfare at der er tale om en forringelse.
Forslag af (240 points)
Jeg er meget enig. Jeg er efterhånden nået til det punkt hvor jeg er nødt til at se mig om efter alternativer. En ting er det nye og ikke ret godt fungerende layout. (bare en lille ting som de små kryds ikoner som man sletter på, som er fantastisk irriterende at skulle ramme med cursoren) Men værst er nogle i mine øjne manglende og ret basale funktioner, som det at kunne sende en følgeseddel til et lager et andet sted.
Jeg er af samme opfattelse - Det nye e-conomic er et kraftigt tilbageskridt. Ligeledes er der funktioner der er spærret som ikke giver mining.

Hastighed........ Det er et kapitel for sig selv. Vi har oprettet en "sag" hos e-conomic for nogle måneder siden. De har sagt de ville se på det da de godt kunne se vores system var for langsomt. Men ingen respons indtil nu.

Det er så ekstremt trætende at man skal vente ufatteligt længe når man vil sætte en vare på en linie, ved at indtaste varenummer direkte. Havd det er e-conomic "tænker" over ved jeg ikke. Men jeg er blevet meget mere bekendt med e-conomics "timeglas" mens man venter.... og venter....... og venter

Ligeledes er det af totalt tåbelige årsager ikke mere muligt at indtaste flere tegn i varenavn. Eksempelvis " - Vi har mange vare hvor der er mål angivet i tommer. suk suk suk

Det er heller ikke mulgt at ændre varegruppe for en vare der allerede er oprettet. Dette har man behov for af mange årsager. Hvis man eksempelvis har oprettet med forkert varegruppe - Hvis man med tiden har brug for at flytte varen til en ny varegruppe e.t.c.

Samtidig giver det apsolut ingen mening at man kan ændre cvr nummer for en allerede oprettet debitor. Jeg kan ikke rigtig se hvornår dette giver mening. skifter en kunde cvr nummer vil man uværgerligt også skulle oprette en ny debitor konto. IKKE ændre cvr nummer for en gammel konto.

Jeg har mange flere problemer med det "Nye" og "Hurtige - har I set videon!!!" e-conomic.

Lagermodulet!!!!!!!!!!!!! Suk Suk og atter Suk

Gad vide om e-conomic nogenside vender tilbage med de åbne sager vi har hos dem????

Måske de benytter samme DB system til deres interne håndtering som den der ligger i det nye e-conomic. Så kan man da forstå hvorfor der går så lang tid

Venlig hilsen

Søren Petersen
Forslag af (930 points)
Konklusion: e-conomic forstår ikke kunderne, og kunderne forstår ikke e-conomic.
Hvem skal gi´ sig?