En lille trøst ....

+2
... lidt endnu - er det dog at bankafstemningen stadig er det gamle separate vindue. Jeg bruger meget at holde den åben, og så jævnligt checke status på afstemningen. Men om føje tid kommer sikkert en af de entusiastiske mails med den begejstrede melding om at nu kommer den superfede lækre bankafstemning i det nye design. Suk.

Men da e-conomic åbenbart stædigt fastholder deres design på bekostning af effektiviteten kunne I da så ikke som minimum:

1) Lade brugerne få mulighed for at parametertilvælge at få visninger i kompakt form, eks. som det er muligt med emailoversigter i Gmail

2) Lave en administratorversion med fokus på effektivitet og mulighed for at vælge flydende vinduer

3) Pille noget af lir'et af så programmet ikke er så pokkers langsomt.

4) Tænke på at mange sikkert bruger split-screen hvor e-conomic ligger i den ene halvdel af et 1920 pixel bredt skærmbillede. Den gamle er acceptabel i et 960 pixel bredt vindue, men den nye håbløs med utallige scrollinger frem og tilbage.

Ok så et tip til e-conomic: Prøv at ansætte nogel medarbejdere der har arbejdet med bogføring i professionel sammenhæng. Selv det gamle e-conomic var der mange revisorer som kritiserede for at være alt for langsomt, så "ud"-viklingen af produktet er nok ikke noget der vækker begejstring hos ret mange der lever at at levere effektivt arbejde.
relateret til et svar til: Det nye og stærkt forringede e-conomic
spurgt 3 Apr, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af mogens_l (1,760 points)

1 Svar

Hej Mogens

Du har faktisk ret i at der kommer en ny bankafstemning - den kommer til at kunne det samme som den nuværende + mere, ligner i grove træk den gamle og den kan åbnes i et selvstændigt vindue hvis du ønsker det.

1) Jeg kan godt se din pointe i at man kunne have en funktion til at trække linjerne sammen. Det vil jeg sørge for bliver drøftet med teknikken omkring en mulighed for dette. Her tænker jeg en knap til at trække linjerne en smule mere sammen så man kan overskue flere linjer i et billede.

2) Som nævnt i dit tidligere indlæg er der en idé med at man har valgt modalvinduerne og der ligger også yderligere en idé netop i ikke at adskille den version som administratoreren ser i forhold til det den alm. bruger ser. Blandt andet af support-hensyn. Igen vil jeg henvise til dit forrige indlæg omkring de flydende vinduer og sige at jeg er lydhør overfor hvor du specielt savner dem.

3) Jeg er ikke helt med på hvad det er du refere til som "lir". Lir ser jeg som noget unødvendigt og der ligger en tanke bag alt hvad der er lavet i det nye - hvis du ikke mener det samme skal du være velkommen til at uddybe hvor det er du mener der er "lir" så vi kan overveje om det har en funktion.

4) Dette er noget vi har måtte gøre da der skal tilpasses til mange typer og størrelse af skærme, så det er for at sørge for at så mange som muligt får et billede som de kan bruge til noget og som hverken er for stort eller for småt i forhold til den skærm de sidder med.

Vi har løbende haft kontakt med bogholdere (og der sidder også en del i supporten med bogholder-erfaring) omkring det nye e-conomic og der er også lavet en del funktioner og tilpasninger i forbindelse med dette, og det vil der også nok stadig komme. Vores udviklere skal også stadig have mulighed for at forbedre og tilpasse e-conomic til det behov som vi oplever størstedelen af vores brugere har.

Men én ting kan jeg i hvert fald garantere - og det er at al feedback bliver overvejet og taget seriøst. Behovet kommer i sidste ende fra brugerne og det skal ikke være os der diktere behovet, men vi forsøger at lave et program der opfylder så mange brugeres behov som muligt og det er nok også en løbende process.

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Apr, 2014 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
En løsning for brugere, der gerne vil have mulighed fopr at holde nyttige vinduer åben "ved siden af" kunne jo være en approach der ligner det vi kender fra mange grafikapplikationer, hvor man har bruger definerebare "docking windows" - her kunne man forestille sig, at dt kunne være muligt at blade i f.eks en hyppig anvendt rapport, kontoplanen, ubehandlet eller andet, ved siden af det "hovedvindue" man f.eks. bogfører i - således at hyppige og enkle opslag er ved hånden hele tiden?
Konklusion: e-conomic forstår ikke kunderne, og kunderne forstår ikke e-conomic.
Hvem skal gi´ sig?
Hvor fik jeg sørgeligt ret med hensyn til at det lykkedes jer at ødelægge også bankafstemningen, og et klokkeklart løftebrud med hensyn til popup vinduet. Det ligger jer åbenbart fast på sinde at ødelægge enhver form for produktivitet.

Overblikket i bankafstemningen røg sig også en tur,  men det undrer vel ingen