Notifikationer i e-conomic

–1

Har du lyst til at hjælpe os med at hjælpe dig? 

I skrivende stund arbejder vi på at hjælpe jer inde i e-conomic ved hjælp af notifikationer, som kan hjælpe jeres daglige arbejdsgang.

Vi har gjort os en masse tanker om, hvordan vi kan lave det og hvad der er relevant for jer at blive notificeret omkring. Vi kan dog ikke tænke os til det hele og derfor vil vi meget gerne høre jer, hvad I gerne vil have notifikationer eller beskeder omkring inde i e-conomic. Hvad kunne hjælpe jeres arbejdsdag, hvis I blev mindet om det, eller fik en notifikation? 

Jeg håber I gerne vil byde ind, så vi ser det fra forskellige vinkler. I er mere end velkommen til også at debattere det med hinanden her på indlægget.

Jeg ser frem til at høre jeres input. smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
i Forslag » Andet af (91.7k points)
vises igen af

2 Svar

Hvis det er de der "pop-ups", i har lavet, så man konstant får at vide, hvad man laver og lige har lavet, så vil jeg MEGET gerne have dem slået fra igen. De er simpelthen så irriterende, og jeg bliver mere og mere irriteret for hver dag, der går. Jeg har mailet til jer mange gange, siden i lavet det, for at få hjælp til at slå det fra, men der er ingen, der kan hjælpe med det, og nu fik jeg at vide, at jeg skulle skrive i Forum. Så nu håber jeg, at i kan hjælpe mig med at få det slået fra. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvad det skal bruges til, at vi hele tiden skal have at vide, hvad vi laver. Det giver ingen mening. Nu har jeg arbejdet i e-conomic i 8 år, og jeg har ikke manglet jer til at fortælle mig, hvad jeg laver - så det har jeg heller ikke behov for nu. Jeg mangler ingen notifikationer.
Forslag af (1.7k points)

Hej og tak for dit svar.

Jeg vil starte med at sige, at jeg selvfølgelig er ked af, at du synes de beskeder er irriterende. Det er taget til efterretning.

Det har dog ikke noget at gøre med det jeg efterspørger her. Vi har ikke bygget det overstående færdigt endnu, men vi er i fuld gang. 
Min umiddelbare tanke er, at det er noget i stil med du logger ind og så får du at vide, at der er nogle forskellige ting du skal være opmærksom på i lige præcis din aftale. Det vil være en ekstra service, som du kan vælge at se og ikke en pop up du skal tage stilling til.

Det er i hvert fald tanken på nuværende tidspunkt, men jeg er meget nysgerrig på, hvad I som brugere mener om sådan en ide smiley

Hvis det er sådan, som i gør lige nu, hvor der nogle gange er en "bjælke", når man logger ind, hvor i så skriver: "Nyt, nu kan i få jeres penge ind hurtigere" eller "Nyt, nu kan der nemmere sendes e-fakturaer" osv. Hvor man så kan lukke det ved at trykke på krydset. Så synes jeg, at det er en god idé - bare at den ikke viser det, når man logger ind næste gang, hvis man én gang tidligere har lukket på krydset. Jeg logger ud og ind af aftaler flere gange hver dag, og der ville det være irriterende, hvis det så kom frem igen og igen. De aftaler hvor både kunden og jeg har adgang, skal den så kunne huske, om det er kunden eller mig, der har trykket på krydset, så vi begge får set tingene.

En anden ting i har lavet, som jeg synes er godt, er denne her forbedring. Men den virker ikke hos alle mine kunder - kun et par enkelte. Den irriterende "pop-up" skriver, at jeg har flyttet en kategori, men den er ikke flyttet. Hvordan får jeg det til at virke ved alle ?

Flyt kategorier i Inbox - Det nu muligt at flytte kategorier op eller ned i Inboxen, hvis de er oprettet i forkert rækkefølge.

Forslag af (1.7k points)
Hej igen!
Det er en fejl vi har på nuværende tidspunkt. Du kan se, hvorfor fejlen opstår herinde:

Alle indstillinger -> kategorier og enheder -> indscannings kategorier.

Her har de et nummer og det nummer afspejler rækkefølgen. Når du rykker et nummer derinde, så rykker den kun en, så det kan du har nummer 1, 2, 3, 4 og nummer 122.

Hvis du så rykker nummer 122 en op, så bliver det til nummer 121, hvilket stadig er højere end nummer 4.
Det kan du måske ikke bruge til så meget, men det er en velkendt fejl på nuværende tidspunkt og vi arbejder på at løse det.
Det lyder godt, at det er ved at blive rettet.