Internt Kundekommentarfelt.

+7

Er der mulighed for at lave et internt kundekommentarfelt i forsiden ved kunde, mere så hvis der er en oplysning/aftale med kunden, at den fremgår når man slår kunden op :-) 

i Forslag » Kunder af (230 points)
status opdateret af
Man kan lægge flere noter på den enkelte kunde, men de dukker kun op, når man fakturerer (blå markering). Men det må være en smal sag at gøre dem tilgængelige på kundekortet også, og samtidig gøre dem redigerbare derfra.

2 Svar

Det ville være en stor hjælp for mig, da vi køre mere abonnement en faktura, så vi bruger ikke den blå firkant i, må tilstå jeg faktisk ikke har set den endnu :-}

Forslag af (230 points)
Hej Jens,

Tak for dit forslag. :-)

Som Erik Jensen også skriver, så kan man lave noter på kunden, dem kan du også finde under salg - kunder - flere - også noter på kunde, der kan i lave alle de noter i vil, med opfølgning, kan i bruge dette? :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (15k points)
Vi må stadig vente og se, men hvis du kan, ja så er det bare at give den gas. :-P

Mange tak og i lige måde. :-)
Hej - har I overvejet hvor mange af jeres 150.000 kunder der (ikke) har tid til at gå ind og læse på forum. Har lagt mærke til at der typisk kun er 1-5 stemmer på hvert forslag. Jeg håber da ikke det betyder at de alle bliver nedprioriterede. Der er jo mange gode forslag imellem - men nogen gange kan det undre mig hvordan I vælger jeres prioriteringer?

/Nina
Hej Nina,

Vi ved godt at det desværre er begrænset hvor mange af de 150.000, der stemmer herinder. Vi gør forskellige ting, for at forbedre det løbende og det er bl.a. også derfor vi har forbedret oversigten under forum. Der er dog stadig en begrænsning og det er også derfor vi går op i flere ting end stemmer. Der bliver også set på dem der har flest stemmer i alt, så vi får dem der relativt set er mest populære, så kigger vi på dem der giver rigtig god mening og der påvirker flest personer på en god måde, hvor der heller ikke er et "cowboyder trick", og dertil også hvilke forslag vi høre ofte på chat eller telefon. Vi ligger dog rigtig mange forslag lige nu i ønskebrønden, og derfor er det svært at konkurrere med dem. Derfor håber vi også på at kunne få implementeret nogle her i starten er oktober. :-) Se evt. her de udvalgte: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes
Vi bruger noter rigtig meget både med og uden opfølgning og har stor gavn af dem. Det ville dog være superrart, hvis de også på en eller anden måde var markeret, når man slår debitoren op - på samme måde som de er med blå firkant, når man opretter en ordre.
Hej og tak for dit forslag,

Jeg tager det med i overvejelserne ved dette indlæg som ligger ønskebrønden. :-)