STOOOP jeres rettelser i scanningsmodulet skaber problemer

+3
Har fået oplyst at I er ved at lave rettelser i scanningsmodulet. OG det er rigtig skidt det I er ved at lave.

Når jeg mailer en faktura til scanning er modulet nu begyndt at tage ALT med der er i min mail – jeg har 2 logoer i min signatur og nu kommer de også med som enkeltestående poster + evt de logoer der er i mailen fra leverandøren – det vil sige at jeg får 3-6 poster for hver faktura – og det går bare ikke tidsmæssigt at skulle ind og slette alle de ikke brugbare poster.. Jeg kører ca 4000 stk fakturaer ind i scanningsmodulet om året ☹

Venligst udtænk en anden løsning – dette her er ikke til at leve med. fx at man kan vælge kun at få vedhæftede filer overført. Dette er super vigtigt at få rettet, da det er så tidskrævende at skulle fiske de rigtige poster ud og slette alle logoer etc.

Til eksempel: Jeg har lige fået 44 poster ind i scanningsmodulet - Heraf var det KUN 14 stk poster, der var rigtige fakturaer, resten skulle slettes.

PLEASE ret hurtigst muligt
lukket
i Forslag » Bilagshåndtering af (1.2k points)
opdateret af
Jeg er helt enig, det er en rigtig dårlig opdatering.

Bruger nu lang tid på at slette alle de poster der ikke skal bruges.
Jeg tilslutter mig 100% de Doris og Mette. Jeg har en kunde der får fakturaer fra en leverandør der har 7 logoer i sin signatur i mailen, så jeg får 8 dokumenter ind i scan hver gang, og der kommer ca. ml. 5-10 fakturaer fra den pågældende leverandør hver dag, så det tager rigtig laaaang tid at slette alle de dokumenter jeg ikke skal bruge til noget.

Håber snart problemet bliver løst, så vi kan bruge tiden på noget fornuftigt arbejde.

God weekend.

Hilsen Susanne

3 Svar

 
Bedste svar
Hej allesammen.

 

Lige som information så har vi i første omgang fået lavet et fix i forhold til modtagelsen af logo mm.

Vi har været inde og sætte en grænse på hvor stor filen som minimum skal være før den går med ind i e-conomic. Grænsen er sat til at være på 20kb som minimum før vi modtager filen inde i indscanning.

Desuden skal det også nævnes at denne grænse ikke er lavet i forhold til PDF-formattet. Dvs. at ligemeget hvor stor PDF filen er så vil e-conomic læse det, så hvis jeres logo er PDF så kommer de stadig ind i systemet. Grunden til dette er at vi har oplevet flere brugere som har haft bilag på under 20kb. Derfor er det vigtigt for os at deres rigtige bilag stadig kommer ind i e-conomic.

Så til alle jer som muligvis stadig for logo ind i indscanning, se meget gerne på hvor stor størrelsen for logoet er. Hvis det er over 20kb, så er det derfor at det stadig kommer med ind i jeres indscannings modul.

I forhold til fejlen med Æ,Ø og Å som ikke kommer rigtigt ind i e-conomic, så arbejder vi stadig på sagen. På nuværende tidspunkt har vi ikke fundet fejlen som præcist udgør dette problem, men vi søger stadig en løsning på det.

Det var bare lige som en lille update på hvordan det går. Jeg skal nok vende tilbage til denne tråd igen med yderligere opdateringer så i ved besked når jeg har noget nyt i sagen.

Jeg håber det alt sammen giver mening, ellers så lad mig endeligt høre fra jer, så vi kan få kigget på hvad der driller jer. Jeg vil selvfølgeligt meget gerne høre hvis der er noget bestemt som i oplever i forhold til bilag som kommer ind/ikke kommer ind eller ting som der selvfølgelig ikke burde komme ind i programmet.

Så kan jeg viderebringe de issues i måtte have.

Jeg håber i allesammen har en fantastisk dag og forhåbentligt kan jeg snarest bringe godt nyt. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
God dag og velkommen til Doris.

 

Tusind tak for dit indlæg, det lyder da som om vi laver et værre rod i din indscanning.

Lad os se på hvad der går galt her. Bare lige så jeg forstår dig helt korrekt, hvordan arbejder du så med indscanning? Så vidt jeg kan forstå, bliver alt i dine mails så sendt ind i indscanning, også de ting som ikke er vedhæftet i mailen?

Jeg skal bare lige være helt sikker på jeg forstår dig korrekt, da den som sådan ikke burde gør det.

Lad mig høre fra dig, så er vi sikrer på at jeg forstår og så må vi jo undersøge hvad det er som laver dette rod.

 

Hav en fantastisk dag! :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)
Hej Charles

Her er arbejdsgang:

1. jeg modtager en mail fra en leverandør vedhæftet en faktura i pdf.format

2. Hvis jeg kan se at varerne er modtaget i Lagermodulet sender jeg den via videresend i mit mailprogram til Scanningsmodulet - jeg bruger emnefeltet til at skrive indkøbsnr..

3. Sådan som den gør nu: når jeg loader den vedhæftede faktura ind så tager den ALLE ting i mailen, billeder og vedhæftede filer - det vil sige at alle logoer og andre payoff billeder, der både er i leverandøren og min egen signatur kommer med over i scanning - i morges oploadede jeg 59(dok) ved klik på Indsend, men der var kun 25 fakturaer og hele 34 div. logofiler+andet

Det vil sige at ca 3/4 del af de dok der kommer over i indscanning ikke er noget jeg skal bruge til noget.

3.1 Hvis varerne ikke er modtaget eller har en forkert pris sender jeg faktura til indkøberen som når han har gjort indkøbet klar til fakturering sender mailen videre til scanning, så nu har jeg både logoer fra leverandør, min egen mail samt min indkøber - ca. 8-9 ubrugelige filer pr. 1 stk. faktura.

4. så inden jeg kan gå igang med at bogføre bliver jeg nød til at slette alle de filer jeg ikke skal bruge. Har taget tid. Det tager ca. 10 sek. at slette en fil fra indscanning (hvilket jeg synes er helt vild lang tid) ja så kan vi jo alle regne ud hvor lang tid det tager før jeg kan gå igang med det rigtige arbejde.

Det vil være rigtigt godt hvis der var en mulighed for at vælge at det kun er den vedhæftede fil + tekst i mailemnefeltet(note) der kommer med ind i scanning.

Og ja jeg har hørt alle jeres forslag om drag and drop / om at slette inde fra Inbox - jeg har prøvet det hele af, men alle de ting giver større usikkerhed for at der bliver glemt eller slettet en faktura et eller andet sted. Den meget tidskrævende proces det vil være at gemme fakturarene på mit drev først, for derefter at trække dem over i scanning, vil være totalt uoverskueligt med de mængder af faktura jeg kører igennem. Og mine Indkøbere skal heller ikke belastes af mere arbejde.

MVH Doris
Hej igen Doris.

 

Jeg har været ovre og gennemgå sagen med vores teknik, og jeg er ked af at du oplever problemer med dine indscanninger samt bilag.

 

Vi har skiftet vores mailserver, hvorefter dette blev en mulighed. Vi har haft andre brugere, som ønskede denne mulighed, da de modtager kvitteringer i brødteksten. Det ligner dog, at vi kommer til at tage for mange billeder med ind.

Vores validering er på størrelsen af billedet og det kunne tyde på, at vores nye validering er for lav, så for mange billeder kommer med ind. Det er selvfølgelig en fejl, og er noget som vi skal have lavet om på så i ikke oplever dette.

Det er en ny server, så vi skal lige kigge ekstra godt på det, men vi er på sagen. :-)

Hav en fantastisk dag!
Tak Charles

Det vil bare være godt hvis problemet forsvinder.

Kan du fortælle noget om hvor lang tid der vil gå inden det er løst

MVh Doris
Hej igen Doris.

 

Jeg kan desværre ikke fortælle præcist hvor lang tid der går, da de er i gang med at finde frem til fejlen. Jeg skal dog straks vende tilbage ligeså snart jeg ved yderligere! :-)

 

Jeg krydser fingre for at det sker snarest muligt og beklager igen ulejligheden.
Hej Charles

Fantastisk - Det ser ud til at indscanning er begyndt at sortere logoer fra, men jeg får stadig det ene af mine logoer ind. den er lavet i  png-format 75kb

er det fordi den er for stor? hvor har I sat grænsen?

Og så lige en anden ting når I er ved at rette, så bliver æøå i en mail-emnefelt erstattet med æø&#229 når man mailer et dokument til indscanning

MVH Doris
Hej igen Doris - Vi kigger på sagen, læs meget gerne mit indlæg som jeg på nuværende tidspunkt har markeret som bedste svar.

 

Jeg skal nok holde dig opdateret omkring denne sag, så vi også kan få dig i mål med bilag med Æ,Ø og Å.

 

Men tusind tak for informationen og hav en fantastisk dag! :-)

Andre indlæg om samme sag: 

25569

25578

25638

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)