VILDT OPRØR !!!!

0

Jeg er generelt begejstret for jeres fine system, men den seneste opdatering i indscanninsmodulet er virkelig håbløs sad

Jeg har i dag indsendt 5 fakturaer i indscanningsmodulet, men systemet modtog 56 filer fordi alle billedefiler ryger med ind. Jeg har talt med Hotline, som siger, at det har været et stort ønske fra mange brugere, at alt skulle komme ind, men jeg tror simpelthen ikke på, at det var det her, de ønskede.

Alle billeder fra diverse signaturer kommer med ind, så for hver faktura jeg har indsendt i dag kom der 10 billeder med, som jeg ikke skal bruge og derfor er nødt til at slette igen manuelt.

Håber I hurtigst muligt ser, at dette skal ændres.

 

Mvh

en ellers yderst tilfreds bruger

Lonnie

i Forslag » Andet af (180 points)
lukket af

1 Svar

God dag Lonnie.

 

Tusind tak for dit indlæg.

 

Jeg er ked af de frustrationer du oplever med vores indscanning på nuværende tidspunkt. Vi er opmærksomme på sagen og håber at få den løst hurtigst muligt. 

 

Der køre en anden tråd på nuværende tidspunkt omkring denne sag hvor denne diskussion på nuværende tidspunkt køre. Jeg lukker denne tråd ned med henblik på at vi får samlet alle henvendelser om denne sag på et sted.

Hvis du selvfølgelig har nogen spørgsmål, så svar endeligt inde i den angivne tråd eller 25529.

 

Hav en fantastisk dag!


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)