Indscanning af 3 ekstra kopier ved autosignatur

0
Hej - jeg har forsøgt at ringe til jer, idet jeg lige har brug for at beklage mig. Vi i Support-Team har mange kunder vi servicerer og vi har pr. 1/6-18 fået Office 365, hvor der er autosignatur.. Hver gang vi scanner bilag ind for vores kunder, så kom der i starten 1 ekstra side pr. indscannet side, men nu er der hele 3 sider vi skal slette pr. bilag. Forestil jer lige, at vi indscanner 10 bilag, så skal der klikkes 10 x 3 gange for at slette en signatur i forstørret udgave. HJÆÆÆÆÆLP ... hvem skal vi tale med?

Kan sagtens læse, at det er en ny server I har fået installeret, men vi finder det alt for tidskrævende at skulle slette alle de bilag og der er kun én til at betale for vores tid og det er kunderne.

I må opprioritere dette problem og give os en cirkadato på, hvornår I forventer at have løst denne uhensigtsmæssige tidsrøver.
i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (120 points)
lukket af

1 Svar

God dag og velkommen til forum Heje. :-)

 

Jeg vil i første omgang sige tusind tak for dit indlæg, dette er en sag vi er godt bekendte med.

Det er som du siger, helt korrekt at vi har skiftet vores server. Den gamle mail server vi kørte med var nemlig ikke GDPR compliant. Derfor blev vi nød til at skifte den ud da alle mails som runder vores server jo kan indeholde persondata.

Der har dog selvfølgelig været nogle komplikationer som betød, at det ikke kørte helt som vi havde forventet det. Der er faktisk allerede en tråd kørende omkring denne sag, så jeg vil derfor også lukke denne ned for referere til den anden, for at samle alle henvendelser et sted.

Jeg vil dog gerne lige highlight at vi faktisk ruller en opdatering ud på dette ved middags tid i dag d. 29/06-2018.så vidt at den selvfølgelig har den effekt som vi ønsker. Så jeg kan da sige at det er noget som er opprioriteret, og hvis det forhåbentligt går som det skal, jamen så har vi muligvis et fix ude i dag. Det må vi dog lige se på til den tid.

Hvis du har nogen yderligere spørgsmål, så fortsæt meget gerne samtalen i denne tråd: 25529.

Jeg vil takke dig for dit indlæg, og ønske dig en fantastisk weekend! :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (13.8k points)