Indscanning af bilag - nu med autosignatur

0
Kære forum

Gennem de sidste par dage har jeg med stor undren skulle slette adskillige bilag når jeg sender bilag til economic via min mail. Det viser sig, at både bilaget men også min autosignatur bliver sendt ind i economic. Det betyder, at for hvert bilag kommer der 4 bilag ind (mit foto, vores firmanavn og en brochure). Når man i løbet af kort tid sender 25 bilag så er det rimeligt irriterende, at jeg efterfølgende skal slette 75 bilag (de før 3 nævnte x 25).

Jeg var sikker på, at det var vores it-firma der var den skyldige men ved telefonsamtale til economic kan jeg forstå, at der p.t. kører et testprogram. STOP DET HURTIGST MULIGT.

Jeg er med på, at jeg bare for hver mail jeg sender kan slette min autosignatur, men så bliver det altså omstændigt at håndtere indsendelse af bilag. Noget som ellers fungerer fantastisk.

Med venlig hilsen

en nu frustreret bruger
i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (160 points)
lukket af

1 Svar

God dag sd.

 

Tusind tak for din henvendelse.

 

Jeg er frygteligt ked af at du oplever problemer med vores indscannings modul.

Det er faktisk helt korrekt at den på nuværende tidspunkt trækker flere filer ind end den har brug for. Det skyldes at vi har fået en ny mail server som ikke på nuværende tidspunkt køre helt som vi ønsker det.

Jeg lukker denne tråd ned med henblik på at samle alle henvendelser om denne sag et sted, da vi arbejder på sagen, og der er flere henvendelser omkring dette.

Gå endeligt ind på den angivne tråd, eller her 25529. så kan vi fortsætte samtalen der.

Hav en fantastisk dag!!

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Spørgsmål af (13.8k points)