søgning på leverandør ved konvertering til bestilling

0
Hej!

Det kunne være rigtig dejligt, hvis man kunne søge på leverandøren, når man overfører en ordre til en bestilling. Lige nu er der blot et rullegardin, og det er noget besværligt, hvis man har mange leverandører.

mange hilsner

Bodil

Med venlig hilsen Bodil Retbøll cand. merc. aud. (Indehaver) (mobil 22477172) Økomatch ApS www.okomatch.dk info@okomatch.dk
i Forslag » Andet af (2.9k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Bodil,

Jeg er helt enig. Det vindue er et gammel levn fra fortiden, som skal skiftes ud. Jeg kan se, at vi har planlagt at kigge på dette, hvilket er meget positivt. Det negative er, at det først bliver i 2019, hvis planen holder.

Jeg vil derfor sætte dit forslag som planlagt, men samtidigt forventningsafstemme og sige, at det med al sandsynlig ikke bliver før Q2 2019 :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (90.8k points)
Hej Bodil

Har du behov for en god bestillingsløsning med e-onomic så kan du kontakte os for en uforpligtende snak ring på 7025 7600 eller send en mail til salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18k points)