Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




konverter til leverandørbestilling

+4

Jeg ønsker en lettere måde at overføre en kundeordre til en leverandør bestilling, i dag skal man rulle gennem hele listen af leverandører, det ville være smart hvis man kunne søge på leverandør navn i stedet.

I dag står de i nummer rækkefølge, kan man ændre det til alfabetisk rækkefølge?

 

Dette er hovedindlæg for disse lignende indlæg:

21861

19039

22725

25386

28175

 

i Forslag » Lagerstyring af (180 points)
status opdateret af
Hej Henriette,

Jeg vil gerne bakke dig op omkring dette. Jeg sidder også altid at scroller hele listen igennem for at finde den rigtige leverandør. Det er et irritationsmoment uden lige.
Hej,
Sig mig dette spørgsmål er fra august og i siger det er på vej, men her 3 måneder efter er der stadig intet sket????

Og bedre endnu - lad os sætte en leverandør på varen, så denne leverandør bliver foreslået og vi så evt kan ændre, hvis vi på denne bestilling vælger en anden leveranødr

Finn
Hvad sker der med dette problem.
EC erkender det er et problem, men gør absolut ingenting.Vi bruger alt for meget tid på at finde en bestemt leverandør.
Skift væk fra EC - det har vi gjort
Vi kører nu Xena - der går dine leverandør bestillinger som en lej - systemet husker selv - og kan handle flere leverandører på samme produkt!

Ydermere, så er overblikket på dine indkøbs ordre noget af det bedste vi har længe har set

Xena har også sine udfordringer, men vi har øget kapacitet og kunde service er meget nemmere og mere overskueligt

Hej til alle der har skrevet her. 

Jeg beklager i ikke har fået svar. Det er selvfølgelig ikke i orden. 

I 2019 er der sat tid af til at kigge på alle de har forskellige pop up vinduer, som trænger til en opdatering. På nuværende tidspunkt er planerne, at det kommer til at køre hen over forår/sommer, men det er ikke helt lagt fast. 

Der er selvfølgelig længe til, men jeg håber det giver jer mere reelt billede af, hvor vi står :) 
 

Hej til alle jer, der følger med her.

Vi lavet en opdatering til pop up i bruger, når i danner bestillinger. Herinde er det muligt at søge efter leverandøren, så i ikke længere skal finde dem ved at lede hele listen gennem. 

Mange tak for jeres feedback og rigtig god dag smiley

2 Svar

Hej Henriette

Vi har en app, der kan konvertere fra ordre (med eller uden lager) til leverandørbestilling.

App´en kan håndtere forskellige leverandører på den samme ordre, sammenstille eget varenummer med leverandørens varenummer, medsende leverandøren pris samt der kan medsendes øvrige dokumenter til en leverandør.

Endelig kan den bruges ved  senere modtagelsesregistrering enten via scanner eller på papir.

Vil du have en uforpligtigende snak så ring på 70925 7600 eller send en mail til salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
Hej Henriette

Tak for dit indlæg og forslag.

Hvis vi skal spille med helt åbne kort, så kan jeg fortælle at den popup der kommer frem når vi trykker "Konverter til leverandørbestilling" stadig er i det gamle design, og endnu ikke er blevet redesignet til "ny e-conomic". Dette betyder også at funktionaliteten er outdated.

Alle disse levn af gammel design er dog nogle vi er i fuldt gang med at rydde af vejen, så der skulle ikke gå længe inden denne popup ser anderledes ud, og vi formentlig kan bruge inline-search til at søge efter leverandører istedet.

Jeg sætter forslaget som værende i gang, og opdaterer indlægget her når der er konkrete nyheder :)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
opdateret af
Nu er vi nået til 2018, og dette indlæg er opdateret 9/9-2014. Hvor længe skal dette være i gang?
Hej Aquatex,

Jeg beklager du ikke har fået en tilbagemeldinge før nu.

Som sagen er lige nu, så har vi i 2019 sat tid af til at kigge på alle de har forskellige pop up vinduer, som trænger til en opdatering. Som planerne er lige nu, så ligner det et projekt, som kommer til at køre hen over forår/sommer, men det er ikke lagt fast.

Der er selvfølgelig længe til, men så har du fået et realistisk bud på, hvornår vi kigger på dette.

Rigtig god dag :)