forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Vise ordrenummer en bestilling af lavet ud fra

0
Jeg syntes det er utroligt underligt at når man konvertere en ordre til en leverandør bestilling at ordre nummeret ikke kommer med videre til bestillingen.

Leverandøren kan som sådan være ligeglad hvad ens ordre nummer er, men jeg tænker at man gerne vil se hvilken ordre en bestilling er dannet ud fra.

I tilbyder i ordre oversigten at vise at der er foretaget en bestilling og så går den ligesom i stå der. Jeg har ikke mulighed for at finde frem til bestillingen uden aktivt at gå ind og lede og matche det med en ordre hvilket er helt håbløst.

Håber det er noget i kan ændre :-) Det virker lidt som om lager modullet er helt glemt.
spurgt 28 Maj i Forslag » Lager af Aden Rovcanin (120 points)

1 Svar

Hej Aden,

Mange tak for dit forslag.

Jeg kan godt se, hvad du gerne vil her. Mit umiddelbare forslag, som allerede finde i dag er at bruge overskriften til dette.

Der er to muligheder i forhold til overskrift. Enten kan du skrive ordrenummeret i overskriften på selve ordren. Det vil komme med på bestillingen.

Et alternativ, hvis du allerede bruger overskriften til noget andet er, at du i selve det vindue som kommer frem, kan skrive en fritekst i feltet til 'overskrift'. Dette vil ikke påvirke ordren, men vil blive ført med over på bestillingen. På den måde kan du godt danne det nu.

Jeg kan godt se, at der kan sættes en mere automatisk proces op, og det vil jeg gerne overveje. Vi vil på et tidspunkt genbesøge det vindue, som bruges til overførsel. Her vil jeg smide ideen med at kunne arbejde med ordrenummeret. Hvordan lige skal virke er jeg ikke helt klar over endnu, men der håber jeg du kan hjælpe.

Hvor på bestillingen vil du gerne have, at ordrenummeret fremgår? :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 4 Jun Forslag af Jesper Mieritz (53,560 points)
i gang× 3
løst× 103
besvaret× 247
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.