forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Multi-selection knap

0
Forslag: 1) Udskift X på chatten med - , da X normalt mener “luk”.  2) Geninstaller den feature, der tidligere eksisterede, som gjorde det muligt at multimarkere poster i timeregistrering og slette de markerede på een gang. Det et stort tilbageskridt, at den er fjernet. 3) Savnes: Feature i timeregistrering, der muliggør multiregistrering af f.eks. ferie, således at man ikke skal ind og registrere timer på hver dag i f.eks. 3 uger 4) Minimér “overview” øverst i “timeregistrering”, så flere linjer bliver synlige nederst i feltet. I øjeblikket er kun 1 synlig, afhængigt af tekststørrelse på skærmen, selvfølgelig, men under alle omstændigheder for få linjer.
spurgt 6 Jun, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Berit Ravn (150 points)

2 Svar

Hej Berit og tak for dine forslag,

Forslag 1.

I forhold til X og -, så har vi valgt at gøre det på denne måde fordi en samtale med os på chatten aldrig rigtig slutter, hvis du senere hen har brug for at genoptage samme sag med os. Førhen var det sådan, at du skulle væk fra e-conomic og chatte med os. Når du så skulle løse dit problem skulle du så tilbage i e-conomic. Nu holder vi chatten derinde. Jeg vil sammenligne det med facebook chat, som også har et kryds. Man kan dog altid åbne den igen.

Den umiddelbare reaktion fra de fleste brugere er, at de foretrække dette. Derfor vil vi for nu fastholde den tankegang.

Forslag 2.

Jeg vil ikke lægge mig fast på om det har været en mulighed en gang. Jeg kan dog ikke huske, at det har været en mulighed. Hvis det har været det, så er det i hvert en fald en gammel feature. Det er dog fair at betragte som et ønske til en ny feature.

Forslag 3.

Jeg kan godt se meningen med dette. Rigtig fint forslag.

Forslag 4.

Igen kan jeg godt se, at det kunne give mening at kunne skjule det. Jeg vil dog også sige, at det er en meget lille gruppe af brugere, som vil få gavn af dette, så jeg vil i første omgang afvise dette, medmindre vi oplever, at flere brugere ønsker dette.

Alt i alt vil jeg sætte forslaget til overvejes for nu. Jeg giver lige forslaget lidt længere tid for at se om andre brugere er enige med dig :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 14 Jun, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,890 points)

Hej Berit,

Dit forslag har nu ligget herinde i lidt tid. 
Når vi kigger på, hvilke forslag vi gerne vil implementere, så retter vi høj grad vores opmærksomhed mod, hvor mange andre brugere, der bakker op omkring dit forslag. Her er opmærksomheden for dit forslag her ikke lige så stor som andre forslag. Du kan se, hvilke jeg omtaler under 'overvejes'. Fordi de har fået mere opbakning, så vil vi starte der og dermed afvise dit forslag for nu.

Du skal dog have tak for at dele dine tanker med os. Du er meget velkommen til at hoppe ind under 'overvejes' og stemme på dit forslag du er enig i. På den måde kan du få indflydelse på, hvad vi kommer til at kigge på.

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 2 Okt, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (87,890 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”