Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemning i flere valutaer

0
Hej E-conomic

Hvor er det bare en stor skam, at I har valgt ikke at køre mere flere valutaer i bankafsteminngen pga. I kun vil køre i grundvalutaen der. Jeg ved godt, at jeg kan trække et kontokort, men så mistes hele pointen med jeres smarte automatiske bankafstemining.

Kan du høre jeres udviklere igen (nu er det gået 1 år) om de har lyst til at genoverveje. Det vil gøre softwaret bedre til internationale firmaer, som mange af vores klienter har.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Andet af (8.1k points)
lukket af 🔒

2 Svar

Hej Jens og velkommen tilbage. Det er lidt siden vi har set dig herinde ;-)

I forhold til bankafstemning i flere valuta, så er jeg helt enig i, at det er et af de steder vi kan sætte ind som vil gavne rigtig mange brugere. For et par måneder siden lagde jeg et indlæg op, hvor vi ønskede feedback på bankafstemningen, da vi i øjeblikket er igang med at forbedre lige præcis det område.

Den feedback jeg afleverede tilbage til vores udviklere havde en stor overskrift. Bankafstemning i flere valuta. 

Til en begyndelse har de kigget på, at forbedre performance i bankafstemningen, så den bliver hurtigere. De første test jeg her set af det har været meget lovende. Ud over det har de kigget lidt på et bedre flow med afstemmelse af webshop ordre og indbetalinger, som også har været noget vi har fået en del feedback på. Ingen af tingene er helt klar endnu, men det er noget der vil komme.

Fordi vi har kigget på de to ting først, så er valuta delen ikke startet endnu og jeg kan derfor ikke give et svar lige og her på, hvad status er. Jeg vil lige lade dit forslag ligge i lidt tid, så vores udviklere kan blive færdige med de to første punkter og her efter kan jeg bedre give en melding omkring, hvor vi står i forhold til valuta. 

Jeg vil for nu sætte dit forslag til overvejes. Du hører fra mig smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej igen Jens,

En lille hurtig opdatering herfra.

Jeg tør næsten ikke love det, men vores udviklere vil åbne for at kigge på, hvordan vi kan udbygge bankafstemningen til flere valuta hen over sommeren. Jeg vil med det samme sige, at vi ikke er tæt på en løsning, men der vil kigget på, hvordan vi kan gøre det. Jeg henvise dit indlæg til det indlæg jeg nævnte sidst omkring bankafstemningen for at have det hele samlet, men du skal vide, at vi meget gerne vil udbygge i retning mod valuta, men det stadig er for tidligt at give nogle præcise bud på noget.

Rigtig god dag :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)