Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Egen reference under tilbud og ordrer

+2

Det ville være mega mega fantastisk, hvis man kunne se sin egen reference på hver opgave, når man kigger i sine ordrer og tilbud. Vi er fire mand som skriver begge dele, men når vi kigger i ordrer og tilbud, kan vi ikke overskue hvilke der er ens egne eller en kollegas.

Det kræver vel ikke så meget for at lave dette tiltag, men det bør være noget mange sidder og bakser med..?

Skal jeg eks. rykke for mine tilbud, skal jeg gå alle husets tilbud efter, for at finde mine egne, det er jo tæt på håbløst og uoverskueligt.

Giver det ikke mening, måske funktionen allerede er der...???

 

Vi bruger eks. ikke disse felter:

  Levering Fakturering Bestilling Valuta  

Fedt hvis vi lige selv kunne ændre hvilke felter vi ville have i menuen...

Vh. Brian

i Forslag » Andet af (780 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Brian :)

Super fedt du skriver til os med dine tanker. Jeg kan sagtens forstå behovet for at kunne finde sine egne tilbud, ordre og faktura for den sags skyld.

Det er et forslag jeg har hørt et par gange før og derfor har jeg også taget en snak med vores internt omkring, hvad vi kan gøre for gøre det nemmere at finde dem er relevant for den pågældende medarbejder.

I forhold til de felter du skriver her (levering, fakturering, bestilling og valuta), så har vi i første omgang valgt at fastholde de felter som findes nu. Det mest optimale ville selvfølgelig være, at man selv kan definere kolonnerne. Det er dog en meget stor opgave, hvilket ikke er ikke blevet prioriteret endnu.

På den baggrund har vi forsøgt at kigge andre veje for at finde en mulighed for at vise dette. Den nuværende tanke er at gøre det muligt at søge på den pågældende medarbejder og der herefter kun vises de tilbud, ordre og faktura, som er knyttet til medarbejderen. Hvis du kigger oppe til højre, hvor du kan søge på nr. eller navn på ordre, så har du ved siden af forstørrelsesglas med et blåt plus i. Hvis man klikker her, så åbner den en avanceret søgning. Uden jeg kan love dig en løsning, så kigger vi på at få vores ref. med her og sprede det ud til tilbud og måske også faktura.

Problemstilling på nuværende tidspunkt er, at den avancerede søgning kun er tilgængelig for brugere med lager tilknyttet. Min umiddelbare tanke er, at denne mulighed skal eksistere for alle.

Hele min forklaring giver dig ikke et klart svar på, hvad vi kommer til gøre, men det er vores tanker herinde. Jeg vil derfor høre om det vil fungere for dig?

Forslaget bliver for nu sat til overvejes, da vi er i gang med at overveje mulighederne.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Rigtig fint, men som Helge nævner, så mangler vi lige tilbud også :-)

Men fedt at i lytter og handler på vores ønsker, som jeg tror mange vil få gavn og glæde af :-)

Taaaak.
Hej Brian og Helge :)

Jeg er helt med på i også ønsker det på tilbud. Det er også planen at udbygge den vej, så vi er ikke helt i mål, men et skridt på vejen.

Vi tager jeres forslag meget seriøst og vi lytter til jer. Det er langt fra alle forslag vi kan få implementeret, men jeg glad for, at du sætter pris på dem vi får igennem.

Hej igen Brian og Helge, 

Det er nu også muligt at søge vores reference frem på tilbud og faktura. 
Rigtig god dag smiley

Sindsyg lækkert, 10000 tak, virkelig en god ting, vi bruger allerede funktionen dagligt med ordrer, så lækkert :-)
Super fedt. Mange tak for feedbacken - bliv endelig ved med det!