Informizely customer feedback surveys

Log-on, medarbejder og medarbejdergrupper…

0

Nå man nu kan oprette medarbejdere og medarbejdergrupper og når disse kan tilføjes som reference på tilbud/ordre og fakturaer, hvad om man så kunne søge/sortere på disse medarbejdere.

Hvis jeg f.eks. har en salgskollega, som jeg ved har udarbejdet et tilbud – men jeg ikke ved hvem kunden er – så ville det jo være smart om jeg kunne søge på en given medarbejders igangværende tilbud/ordre.

På sammen måde ville det være smart at man kunne søge eller sortere igangværende tilbud/ordre så man kun så sine egne.

Måske en knap med ”vis mine tilbud” eller ”vis mine ordre”

Og hvad om man kunne linke en log-on konto til en medarbejder, således at ”vores reference” automatisk I udgangspunktet var den der var logget på når nye tilbud/ordre oprettes.

Og måske det ville være smart at man også kunne lave noget salgsstatistik på medarbejdere… f.eks. i forbindelse med salgsbonus osv.

 

Hvad er egentligt funktionen/formålet med at oprette medarbejdere og medarbejdergrupper i sin nuværende form?

 

 

Dette er hovedindlæg for følgende indlæg:

22595

24733

23505

18385

14911

i Forslag » Andet af (3.3k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Helge
Endnu et af dine forslag du har delt her på forum. Mange tak smiley
 

Jeg kan godt se det smarte ved, at nemmere kunne få et overblik over hvilke tilbud hvilke medarbejder har gang i. Det jeg tænker måske kunne være en god mulighed i ”tilbud, ordre og fakturaer” er hvis du havde muligheden for, at lave ”avanceret søgning” ligesom du kan inde på kunder.
 

Så du på den måde kan udelukkende se tilbud/ordre/fakturaer med den pågældende medarbejder i vorRef. Hvad tænker du om det? – Vi har som det er nu planlagt, at arbejde nærmere med ”salg” i slutningen af året og her tænker jeg dette kunne være et forslag vi kunne tage med til den det
 

Et lille trick så du kan få et overblikket.

Du har muligheden for, at få dette overblik ved, at trække det ud i excel via det orange tandhjul -> alle indstillinger -> eksporter data -> sæt prik i ”download lister enkeltvis” -> send data -> vælg enten filen ”tilbud.csv” eller ”ordre.csv”
 

Her i denne fil kan du ude i kolonnen ”vor ref.” se medarbejder nummeret. Der skal nok lige sorteres så du udelukkende får de ordre/tilbud som er ude i oversigten og ikke dem som er arkiveret.
Det får du ved, at bruge ”filtrer” funktionen – markere øverste rækkere (række 1) også i højre side trykke på ”sortér og filtrer” -> vælg filtrer.

Så kan du i kolonne C vælge, at filtrere udelukkende på 0 – Så vi kun se dem som ikke er arkiveret.
 

Det samme kan du så gøre i medarbejder kolonnen ”vor ref” – så du udelukkende ser hvilke ordre/tilbud der har med den pågældende medarbejder

 

Selve omsætningsstatistikken kan du sagtens kører på pr. medarbejder – det er dog udelukkende bogførte fakturaer det gælder.
 

Ved, at du går via rapporter -> kunder -> omsætningsstatistik -> udgangspunkt i ”medarbejder” også kan du selvfølgelig sortere/filtrere på de forskellige felter som der står – også får du omsætningsstatistik på dine pågældende medarbejdere.

 

Jeg kan godt se ideen i, at linke et bruger login til en medarbejder i systemet – Det oplever vi ikke er særligt mange kunder som vil anvende og selve det, at gå ind og vælge Vor ref. Er ikke alt for besværligt til, at det kan indarbejdes i en arbejdsgang.

Der vil så være en udfordring hvis der kørtes med kunder som havde faste (før valgte) Vor. Ref. Og du så havde denne linket bruger til – hvad skulle systemet så ligge ind som Vor. Ref.?

 

Funktionen/formålet med medarbejder er utrolig simpel i e-conomic (under salg -> opsætning)
Det er, at kunne sætte sælger/ referencer på tilbud, ordre og fakturaer og derefter kunne trække omsætningsstatistik pr. medarbejder i rapporter.

Jeg ser frem til, at høre hvordan tricket virker for dig og om hvad du tænker om ”avanceret søgning” som forslag i tilbud/ordre/fakturaer smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Hej Helge :)

Jeg skriver lige for at følge op her.

Andreas har kommet med et bud på en løsning vi kunne kigge på. Inden vi går videre med den, så ville det være perfekt, hvis du kunne bekræfte eller afvise det forslag i forhold til dine behov.

Hvis du afviser det, kan jeg så lokke dig til at uddybe en evt. løsning, så jeg ved hvad vi skal arbejde hen mod.

På forhånd tak :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (98.2k points)
Jeg syntes det lyder som en god ide at kunne lave en avanceret søgning på medarbejdere med udgangspunkt i ”vores ref” feltet – det burde kunne fungerer fint.
Og ja, det er ikke alt for besværligt at man manuelt skal skrive ”vores ref” – men jo flere ”små” indtastninger man kan undgå jo federe er det jo.

Mht. tricket med at eksportere til ekstern søgning, så er det ikke rigtigt en brugbar løsning – det er ganske enkelt for bøvlet.
Hej igen Helge og tak for dit svar :)

Jeg vil tage dit forslag med videre omkring at lave en søgning på medarbejderen i igangværende tilbud, ordre eller faktura
Hej Helge :)

Jeg har også kommenteret dette på andre indlæg du følger. For en god ordens skyld gør jeg det også lige her.

Det er nu muligt at søge vores ref frem på ordre under den avanceret søgning.

Du kan også det i arkivet via salgsfanen. Jeg håber det er noget du kan bruge.

Rigtig god dag :)