forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

nemt at bruge stregkoder direkte i economic

+1
hej

stort set alle de varer vi får ind af døren er påtrykt stregkoder (mest EAN nummer)

vi har koblet en 200kr håndscanner til PCén som virker som usb indputenhed uden yderligere opsætning

hvis vi skriver stregkoden ind i varenummer eller varenavn så kan vi bare scanne og den finder varen (til brug for fakturering, modtagelse mv)

MEN kan i ikke godt gøre feltet "stregkode" som findes inde under varerne søgbart! for feltet er der jo og så kan vi bare sætte det ind der (hvilket jo ville være naturligt) det er lidt træls at varenummer el navn bliver rigtig langt pga ekstra tal fra ean nummer
spurgt 14 Mar, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Run (480 points)
lukket 7 Maj, 2018 af Jesper Mieritz

2 Svar

Hej Run

Jeg støtter op om dit ønske, men pas på, der er ikke validering på stregkodefeltet!!!!

Mvh

Finn
e-consultic.dk
besvaret 14 Mar, 2018 Forslag af e-consultic (7,530 points)
hej finn

nu er jeg ikke bekendt med om der er validering i e-conomic´s felt "stregkode" men alternativt kunne de jo lave et felt total magen til vare "navn" som bare er søgbart.  (copy/paste:)
Hej Run og tak for dit forslag :)

Jeg vil starte med at sige, at jeg ikke kommer med en endelig beslutning på, hvad vi gør herfra endnu. Jeg venter normalt ca 2 uger inden jeg tager en beslutning, da jeg meget gerne vil have andre brugere byder ind med tanker på et forslag.

Du skal dog vide jeg har set dit indlæg og jeg vender tilbage når vi har set, hvad andre brugere mener om forslaget. Vi snakkes ved!

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 15 Mar, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (85,250 points)
hej og mange tak

set i forhold til at e-conomic her kunne gøre en del brugeres hverdag nemmere ved at "kopiere" hvordan man kan søge i et andet felt og altså ikke en vild ny funktion + det faktum at stregkoder nok ikke forsvinder! vil jeg da håbe at vi kan få det med i e-conomic istedet for at skulle drives ud i alternative og dyrere 3 parts løsninger:)
Hej igen :)
Jeg kan sagtens se ideen i, at vi får bedre udnyttelse af stregkodefeltet, så det er helt sikkert et godt forslag! :)
Hej Run :)

Jeg har besluttet, at jeg gerne vil smide dit forslag videre til de forslag vi har liggende til overvejelse. Det betyder ikke vi starter på at lave det nu, men det vil heller ikke blive afvist. Jeg vil for nu beholde status som overvejes, da der ikke er lagt en plan for, hvornår der skal kigges på det, men det er et forslag vi vil have gemt på listen over ting der giver mening at kigge på. Jeg vil vende tilbage når vi har kigget lidt nærmere på det :)

Rigtig god påske.
overvejes× 116
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”