forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smarts Boks modul

0
Vi har tilkøbt 2 moduler Smarts Boks & Projekter.

Disse moduler skal afløse vort hidtidige benyttelse af ordrestyring.dk.

Til vor store overraskelse er Smart Boks integreret i Regnskabs modulet således, at vi ikke særskilt kan give medarbejdere adgang til Indscanning af lev. faktura i Smart Modul, uden de også for adgang til regnskabs modulet. Dette er meget uhensigtsmæssigt, at vi skal give medarbejdere til den fulde Regnskabsmodul blot for at skulle godkende indscannede faktura.

Der bør omgående indbygges skodder imellem modulerne, således at ovennævnte uheldige forhold kan undgåes.
spurgt 27 Feb i Forslag » e-conomic generelt af Thomas Skovby (140 points)
lukket 14 Mar af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej Thomas :)

Jeg kan godt forstå din udfordring her. Jeg vil starte med at gøre dig opmærksom på, at det er muligt at begrænse adgange ydeligere end fanen 'regnskab'. Det er dog ikke sådan, at man fuldstændig selv kan bestemme og derfor vil jeg præsentere den mulighed du har for at komme rundt om dette.

Du kan give din medarbejder adgang til at kunne komme ind i det, der hedder 'ubehandlede', hvor leverandørfaktura der er sendt på mail, eller uploaded på anden vis, vil ligge. EAN faktura vil ikke være synlige her, hvis i modtager via EAN.

Nu ved jeg ikke, hvordan i 'godkender' en faktura, men herinde fra kan dine medarbejdere skrive i noten, at de er godkendt eller lignende og så kan der arbejdes videre derfra.

Jeg vil høre, hvordan det virker for dig? Specielt den del med godkendelse vil jeg gerne høre nærmere omkring, hvordan i behandler :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 12 Mar Forslag af Jesper Mieritz (53,560 points)
i gang× 3
løst× 103
besvaret× 247
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.