forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Smarts Boks modul

0
Vi har tilkøbt 2 moduler Smarts Boks & Projekter.

Disse moduler skal afløse vort hidtidige benyttelse af ordrestyring.dk.

Til vor store overraskelse er Smart Boks integreret i Regnskabs modulet således, at vi ikke særskilt kan give medarbejdere adgang til Indscanning af lev. faktura i Smart Modul, uden de også for adgang til regnskabs modulet. Dette er meget uhensigtsmæssigt, at vi skal give medarbejdere til den fulde Regnskabsmodul blot for at skulle godkende indscannede faktura.

Der bør omgående indbygges skodder imellem modulerne, således at ovennævnte uheldige forhold kan undgåes.
spurgt 27 Feb, 2018 i Forslag » e-conomic generelt af Thomas Skovby (140 points)
lukket 14 Mar, 2018 af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej Thomas :)

Jeg kan godt forstå din udfordring her. Jeg vil starte med at gøre dig opmærksom på, at det er muligt at begrænse adgange ydeligere end fanen 'regnskab'. Det er dog ikke sådan, at man fuldstændig selv kan bestemme og derfor vil jeg præsentere den mulighed du har for at komme rundt om dette.

Du kan give din medarbejder adgang til at kunne komme ind i det, der hedder 'ubehandlede', hvor leverandørfaktura der er sendt på mail, eller uploaded på anden vis, vil ligge. EAN faktura vil ikke være synlige her, hvis i modtager via EAN.

Nu ved jeg ikke, hvordan i 'godkender' en faktura, men herinde fra kan dine medarbejdere skrive i noten, at de er godkendt eller lignende og så kan der arbejdes videre derfra.

Jeg vil høre, hvordan det virker for dig? Specielt den del med godkendelse vil jeg gerne høre nærmere omkring, hvordan i behandler :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 12 Mar, 2018 Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”