Mulighed for at massekonvertere/opdatere ordrer til faktura

+1

Som det er i dag skal man ind på den enkelte ordre for at konvertere til faktura.

 

Forestil dig at du har et kassesystem eller en webshop som sender ordre til e-conomic...

Dette betyder at for hver ordre skal der foretages 3 klik for at konvertere til faktura - på hver eneste ordre..

1. klik: Rediger ordre

2. klik: Konverter til faktura

3. klik: Klik på ordre i menuen til venstre igen

Under fakturaer har man mulighed for at massebogføre fakturakladder og man kan masse bogføre kassekladdeposteringer osv.

 

Dette er hovedindlæg for dette lignende indlæg: ¨

24797

i Forslag » Andet af (290 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Jeg kan godt se funktionaliteten mangler på ordre i forhold til faktura. Derfor vil jeg gerne gå videre med dit forslag og undersøge mulighederne for dette. Dit forslag sætte derfor som overvejes indtil vi har fået vendt den internt.

Jeg vil samtidigt lige gøre dig opmærksom på, at integrationer til webshops og lignende godt kan smide det hele ind som faktura frem for ordren. Du kan derfor helt undgå at skulle konvertere til ordre.

Der kan dog være grunde til, at man gerne vil lave ordren først og så skal man selvfølgelig gøre det. Du skal bare vide, at hos langt de fleste udbydere er det muligt, at vælge om det skal lægges ind som ordre eller faktura :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (91.3k points)
Hej

Det må ligge i et tillægsmodul, vi har 2 regnskaber oprettet i det ene regnskab har i en funktion hvor vi markerer hvilke ordre vi vil overføre til  faktura.
Vi har lager som ekstra modul.

Hilsen

Jonas
Hej Jonas.

Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener her. Hvad tænker du på i forhold til et tillægsmodul? :)
Hej M.Kejser.

 

Jeg skriver til dig fordi jeg kan se at dette indlæg har ligget i lang tid uden at du har fået svar med tag "Overvejes".

Derfor vil jeg i første omgang undskylde for det sene svar, men på samme tid komme med en update. Vi ser i første omgang ikke at behovet ser ud til at være stort i denne sag, i forhold til en masse andre idéer som vi ser et større behov for at få oprettet.

Man kan også sige at hvis det kommer fra f.eks. et kassesystem eller en webshop, så skulle det også meget gerne være muligt at bede systemet oprette fakturaen for dig, så du ikke efterfulgt skal konvertere hver enkelt ordre. Hvis du bl.a. anvender vores webshop, så har vi f.eks. en mulighed for at vælge at systemet skal afsende ordren, og oprette fakturaen lige direkte.

Hvis du køre med tredjeparts systemer, så prøv meget gerne at tage kontakt til dem. Jeg er sikker på at de ville kunne lave en løsning som opretter fakturaen for dig, så du ikke skal klikke hver en i gennem.

Jeg ændrer tag til implementeres ikke, da vi desværre ikke ser et større behov for dette. Da der også er gået så lang tid, synes jeg ikke at du skal sidde og vente længere på et svar.

Jeg håber det gav mening og lad mig endeligt høre fra dig hvis du har nogen spørgsmål.

Hav en god dag!

Venlig hilsen/Best regards

 

Charles Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.8k points)