Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Masse konvertering fra ordre til faktura

+1
Som webshop ejer får vi mange order ind dagligt, jeg magler derfor en funktion så vi kan masse konvertere, d.v.s. sætte flueben i alle ordrer, og trykke på bogfør og send. I stedet for at man skal igennem disse trin for hver enkelt ordre.

 

Mvh. Martin
i Forslag » Andet af (150 points)
lukket af

2 Svar

Hej Martin :) 

Lige præcis denne forespørgsel har vi modtaget før på dette indlæg. 

Sagen ligger lige nu hos vores udviklere, hvor de er i gang med at vurdere den. Det betyder ikke jeg kan love dig en løsning, men vi er i gang med at kigge på lige præcis dette.

Mange tak for at give mening til kende. Jeg tilføjer til sagen, at du også ønsker dette :) 

Rigtig god weekend!


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)

Hej Martin.

Jeg er lige kommet med en update på denne sag, og synes også du lige skulle vide besked. 

Se gerne dette link: 23273

På nuværende tidspunkt kommer vi ikke til at implementere denne idé, da vi har andre indlæg hvor vi ser at der er et større behov, samt at man faktisk burde kunne løse problematikken når det f.eks. komme fra en webshop via ens integrations partnere, eller sammen med os hvis man anvender vores webshop.

Skriv gerne i den linkede tråd hvis du har nogen spørgsmål og have en rigtigt god dag.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)