Automatisk bankafstemning bør også matche på tekst

0
Funktionen "Afstem automatisk" ved Bankafstemning matcher i dag kun på dato og beløb. Jeg har flere poster, der har samme dato og samme beløb, men forskellig tekst. Den automatisk afstemningsfunktion matcher disse skævt (da den kun kigger på dato og beløb), hvilket medfører at funktionen reelt er ubrugelig, da jeg skal sidde og de-matche og rette op på de forkerte matchninger.

Er der nogen grund til, at den automatisk afstemningsfunktion ikke også kigger på tekstfelterne, således at hvis der er flere poster med samme dato og beløb, da forsøges der matchet på teksten?

Mvh
i Forslag » Andet af (120 points)
lukket af
Hej alundquist

Jeg har tidligere fremsat et noget lignende forslag.
Du kan se det her

http://forum.e-conomic.dk/18211/guf-for-webshoppere-abonniner-og-udviklere

Mvh
Finn
e-consultic.dk
Hej alundquist

Du får lige et link mere

http://forum.e-conomic.dk/8029/bankafstemning?show=8029#q8029

mvh
Finn
e-consultic

1 Svar

Hej alundkvist

 

Mange tak for dit indlæg :)

 

Som Finn rigtig nok refererer til her, så er der fremlagt et lignende forslag på vores forum, hvorfor jeg også tillader mig at lukke dette indlæg, og henviser det til linket ovenfor, så vi kan få det samlet ét sted.

 

Årsagen til at den automatiske afstemning udover dato og beløb, ikke kigger på teksten i bogføringen er at det er en mere krævende proces at matche data fra tekstkolonnen end det er fra de to andre kolonner (dato, beløb).

Men som svaret til forumindlægget ovenfor også konkludere, så er det et forslag vi ønsker at tage med videre til vores næste prioriteringsmøde :).

Med venlig hilsen

Tobias Johnsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.8k points)