E-conomic overholder ikke dansk moms lov

+1
Jeg tillader mig endnu en gang at bede economic om at tilrette jeres system så i overholder den nye danske momslov der trådte i kraft for snart 1 ÅR siden.

Jeg synes det er helt ufatteligt at man i 2015 kan opleve et regnskabssystem ikke justeere ind efter reglerne.

Jeg skal dagligt finde mig i store advarselsskilte fra jeres system der fortæller at det jeg gør er dumt, fordi det er nemlig e-conomics løsning på at lave indlansk omvendt momsbetaling. Derudover skal jeg flere gange daglige lave dobbelte leverandør fakturaer og registreringen af betalingen bliver naturligvis ligeså besværlig når en leverandør faktura bliver delt op.

Sidste gang var forklaringen at i lige inden de nye regler kom havde lavet en ny momsmotor, og???? tør øjnene og kom igang vi kan jo ligesom ikke gøre ved at i laver en momsmotor som ikke er gennemtænkt. stop evt. med at bruge tiden med at lave jeres latterlige tastatur genveje som ingen bruger aligevel og får det basale til at virke først.
i Forslag » Andet af (2.9k points)
lukket af

1 Svar

Hej Abp,
Tak for dit indlæg. smiley

Det er endnu ikke muligt i e-conomic at håndtere leverandørfakturaer der indeholder både med og uden omvendt betalingspligt.

Der er dog mulighed for at bogfører to leverandørfakturaer, den ene med delen der omfatter omvendt betalingspligt, og den anden uden.

Jeg kan henvise til dette forumindlæg, der indeholder samme forespørgsel, omkring omvendt betalingspligt på leverandørfakturaer.

På baggrund af overnævnte forumindlæg markere jeg dette indlæg som implementeres ikke.

Jeg takker for dig engagement og indlæg på vores forum. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)