forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

E-conomic overholder ikke dansk moms lov

+1
Jeg tillader mig endnu en gang at bede economic om at tilrette jeres system så i overholder den nye danske momslov der trådte i kraft for snart 1 ÅR siden.

Jeg synes det er helt ufatteligt at man i 2015 kan opleve et regnskabssystem ikke justeere ind efter reglerne.

Jeg skal dagligt finde mig i store advarselsskilte fra jeres system der fortæller at det jeg gør er dumt, fordi det er nemlig e-conomics løsning på at lave indlansk omvendt momsbetaling. Derudover skal jeg flere gange daglige lave dobbelte leverandør fakturaer og registreringen af betalingen bliver naturligvis ligeså besværlig når en leverandør faktura bliver delt op.

Sidste gang var forklaringen at i lige inden de nye regler kom havde lavet en ny momsmotor, og???? tør øjnene og kom igang vi kan jo ligesom ikke gøre ved at i laver en momsmotor som ikke er gennemtænkt. stop evt. med at bruge tiden med at lave jeres latterlige tastatur genveje som ingen bruger aligevel og får det basale til at virke først.
spurgt 18 Maj, 2015 i Forslag » e-conomic generelt af abp (2,850 points)
lukket 18 Maj, 2015 af Steffen Jensen

1 Svar

Hej Abp,
Tak for dit indlæg. smiley

Det er endnu ikke muligt i e-conomic at håndtere leverandørfakturaer der indeholder både med og uden omvendt betalingspligt.

Der er dog mulighed for at bogfører to leverandørfakturaer, den ene med delen der omfatter omvendt betalingspligt, og den anden uden.

Jeg kan henvise til dette forumindlæg, der indeholder samme forespørgsel, omkring omvendt betalingspligt på leverandørfakturaer.

På baggrund af overnævnte forumindlæg markere jeg dette indlæg som implementeres ikke.

Jeg takker for dig engagement og indlæg på vores forum. smiley


Med venlig hilsen

Steffen Jensen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Maj, 2015 Forslag af Steffen Jensen (2,920 points)
overvejes× 117
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”