Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Omvendt betalingspligt på leverandørfakturaer

+1
Nu har jeg modtaget flere leverandørfakturaer, hvor der både er varer med omvendt betalingspligt og varer med alm. moms på samme faktura.

I e-conomic kan man kun vælge momskoden i " fakturahovedet" som så gælder på hele fakturaen. Der er behov for at man kan vælge momskoden på den enkelte linie.

Hvis andre har fundet en løsning på dette hører jeg gerne nærmere.
i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej HelleN

Mange tak for dit indlæg smiley
Det er endnu ikke muligt for e-conomic, at kunne håndtere leverandørfakturaer både med og uden omvendt betalingspligt.

Det du kan gøre er, at du kan bogfører to vareleverandørfakturaer, en hvor der er omvendt betalingspligt på og efterfølgende en hvor der ikke er, ved at ændre momszonen på leverandøren inden og efter hver enkelt af disse bogføringer af leverandørfakturaer.

Vi arbejder herinde fortsat på hvordan der skal udvikles, så en vareleverandørfaktura ville kunne håndtere både og. Hvornår det vil blive en mulighed er endnu u  vidst og kan jeg desværre ikke udtale mig omkring. Jeg håber dog du kan komme videre med ovenstående løsning.

Endnu engang mange tak for dit forslag smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej,

Lige en opdatering her på. Undskyld det sene svar.

Vi har måtte konstare at meget af den logik vi har udviklet i lageret, er bundet op på en faktura en overordnet momskode. Derfor er det ikke "bare" at rykke momskoden ned på linjeniveau. Dette sammenhold med, hvad vores bedste bud på, hvor mange kunder der er berørt af dette, har gjort, at vi ikke er kommet med en løsning til dette. Vi har ikke en løsning på tegnebrættet, men vi overvejer selvsagt løbende situationen i forhold til førnævnte pointer.

Indtil videre vil jeg henvise til, at man laver fakturaen over 2 gange - som nævnt her. Desværre med ulemper til følge.

Mvh

Steffen Ekelund

e-conomic

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)