E-conomic afviser at få deres system til at overholde dansk momslov

0
Efter gentagende gange at have kontaktet e-conomic vedr den nye momslov der trådte i kraft den 1/7-2014 må jeg konstatere at der ikke sker noget.

Jeg vil gerne her råde alle der overhovedet overvejer at indlade sig på et economic abb. på at undgå dem vælg noget, noget med fremtid i.

Economic skider på deres kunder, inden momsloven trådte i kraft blev jeg lovet at det var på plads senest når momsloven trådte i kraft, nu er det snart et år siden.

Hvad er det for noget svineri!!!
relateret til et svar til: E-conomic overholder ikke dansk moms lov
i Forslag » Andet af (2.9k points)

1 Svar

Hej Allan,

 
Tak for dit indlæg.

 
Som du ved laves der løbende om i momsloven. Ikke så meget i grundprincipperne - men i diverse undtagelser og særbestemmelser. Typisk "rammer" disse tiltag en mindre gruppe af vores kunder. Det klareste eksempel jeg husker her på var, at for nogen år siden skulle rejsebureauer regne moms flere steder, alt efter hvor deres ture gik til. Det betød, at vi aktivt måtte sige til nogen kunder, at vi ikke ville kunne understøtte de krav, de havde fra momsloven. Den logik som skulle bygges ind/ændres i systemet til at hjælpe disse kunder, var for stor og for kompleks, i forhold til at udbyder et std. system. Så såfremt de valgte at gøre brug af e-conomic, ville de ikke uden en del besvær, ikke overholder lovgivningen. Når det sker, ærger vi os gevaldigt.
 

Det samme kan gøre sig gældende her. Nogen gange er det relativt trivielle ting der skal ændres/tilføjes, nogen gange er det ændring af væsentlig logik, i forhold til måde, programmet oprindeligt var tænkt. Desværre falder dette ind her - og en ændring af, hvor momsen beregnes på linje eller overordnet niveau - er mere grundlæggende end som så. Og det er ikke bare, desværre, som rent visuelt, at rykke feltet ned til linjen i stedet. Det er beregningen bag i systemet. Og at lave 2 fakturaer med de 2 grupper varer, er for nærværende løsningen. Og med de ulemper der følger med.

 
Jeg undskylder vi ikke er kommet med en opdatering i det andet indlæg. Det har jeg nu rettet op på. Jeg undskylder ligeledes, at vi har lovet at det var på plads. Det rigtige svar skulle have været, at vi ville have en afklaring, således vores kunder kunne tage stilling til, hvordan de kan overholde lovgivningen. Vi har selvsagt en stor interesse heri.

 
Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)