Import af kontaktpersoner

0
Er I ved at lave funktion til ajourføring af oplysninger på kontaktpersoner ved import - ligesom der er mulighed for ved importering af kundeoplysninger. Altså istedet for at oplysningerne oprettes dobbelt, så ajourføres alle bestående felter.
i Forslag » Andet af (190 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej

Og tak for dit indlæg.

Importen af kontaktpersoner er lidt anderledes end andre import-funktioner. Dette skyldes at man ikke giver kontaktpersonerne unikke numre ligesom man f.eks. gør på varer og kunder.

Derfor ville afgrænsningen skulle ske på f.eks. navnet, men det ville sætte den begrænsning at man ikke kan have to kontaktpersoner oprettet med samme navn.

Skulle dette løses på en måde hvorpå man ikke begrænser den eksisterende funktionalitet, skulle det være ved at kontaktpersonerne skal have et unikt nummer som de kan identificeres på.

Grunden til at det ikke er en funktion der er der nu, er at tanken i det er at kontaktpersoner ikke er noget man opdatere så ofte. Så måske jeg også lige skal have med hvorfor det er i ofte har behov for at tilføje yderligere kontaktpersoner, samt hvorfor disse nye kontaktpersoner ikke ligger i et excel-ark for sig selv?

Jeg sætter dette forslag til implementeres ikke, men det skal selvfølgelig ikke hindre andre i at komme med input og stemme på forslaget. Så kan det altid blive overvejet igen, hvis det viser sig at give mening for flere.

Rigtig godt nytår :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (17.7k points)