forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Import af kontaktpersoner

0
Er I ved at lave funktion til ajourføring af oplysninger på kontaktpersoner ved import - ligesom der er mulighed for ved importering af kundeoplysninger. Altså istedet for at oplysningerne oprettes dobbelt, så ajourføres alle bestående felter.
spurgt 26 Dec, 2013 i Forslag » Import og eksport af data af Saunte (190 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej

Og tak for dit indlæg.

Importen af kontaktpersoner er lidt anderledes end andre import-funktioner. Dette skyldes at man ikke giver kontaktpersonerne unikke numre ligesom man f.eks. gør på varer og kunder.

Derfor ville afgrænsningen skulle ske på f.eks. navnet, men det ville sætte den begrænsning at man ikke kan have to kontaktpersoner oprettet med samme navn.

Skulle dette løses på en måde hvorpå man ikke begrænser den eksisterende funktionalitet, skulle det være ved at kontaktpersonerne skal have et unikt nummer som de kan identificeres på.

Grunden til at det ikke er en funktion der er der nu, er at tanken i det er at kontaktpersoner ikke er noget man opdatere så ofte. Så måske jeg også lige skal have med hvorfor det er i ofte har behov for at tilføje yderligere kontaktpersoner, samt hvorfor disse nye kontaktpersoner ikke ligger i et excel-ark for sig selv?

Jeg sætter dette forslag til implementeres ikke, men det skal selvfølgelig ikke hindre andre i at komme med input og stemme på forslaget. Så kan det altid blive overvejet igen, hvis det viser sig at give mening for flere.

Rigtig godt nytår :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 30 Dec, 2013 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”