Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Flere EAN-numre på samme kunde

0
Hej

Jeg kunne godt tænke mig at der var mulighed for at angive flere EAN-numre på den samme kunde. Vi har en række kommuner som fysisk sidder de samme steder, og hvor det er samme kontaktpersoner hos kunden, men hvor der på grund af de kommunale opbygninger skal sendes fakturaer til forskellige EAN-numre alt efter hvad vi leverer. Det giver ikke så god mening at oprette flere kontoer på samme kunde, da det vil gøre det noget sværere at søge i vores historik med de enkelte kunder. Derfor, mulighed for flere EAN-numre på samme kunde ønskes hermed i julegave.

God jul

Mvh.

Mads D. Larsen
ITX
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒
Dette har vi også et stort ønske om!

1 Svar

Hej Mads

Tak for dit indlæg. Jeg kan se det er noget der har været oppe og vende før, dog ente det indlæg i Implementeres ikke da det på det tidspunkt ikke var tiden til det.

Men jeg vil tillade mig at tagge dette forslag med Overvejes, så vi kan tage det op på næste prioriteringsmøde.

Ha' en dejlig jul :) 


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Philip Kofod-Nielsen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (17.7k points)