Import af brugere fra Magento

0
Hej

Jeg sidder og arbejder med magento og e-conomics systemer i tandem med hinanden.

Mit problem er at når en ordre bliver eksporteret fra magentos system til e-conomic og en bruger bliver oprettet bliver denne nye brugers momszone altid sat til "Indland" selv hvis kundens adresse er udenlandsk.

Jeg har ændret i stort set alle indstillinger i magento der kunne have noget med dette at gøre og lige lidt hjælper det. Magento lader ganske simpelt ikke til at eksporterer noget svarende til 'momszone'.

Hvordan får jeg e-conomic til at forstå at hvis en ny kundes land er, eksempelvis, US så må dennes momszone også være uden for EU?

På forhånd tak.

- En frustreret online manager.
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Reprap

Og tak for dit indlæg.

Igennem API'et sender vi, og kan modtage, al den data der ville være påkrævet for at en integration selv kan sætte momszonen. Det vil derfor være i jeres webshop-løsning at dette skal sættes op da den jo skal have informationen om hvilken momszone en kunde skal have, et sted fra.

I e-conomic bliver der ikke lavet et check på hvilket land i forhold til hvilken momszone der er valgt, da dette i situationer godt kan være uafhængligt af hinanden.

 Så skal dette løses så skal det laves i jeres webshop-integration. Men det kan være der er andre brugere af Magento herinde der kan være behjælpelige med hvordan de styre momszonen. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (17.7k points)