forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Import af brugere fra Magento

0
Hej

Jeg sidder og arbejder med magento og e-conomics systemer i tandem med hinanden.

Mit problem er at når en ordre bliver eksporteret fra magentos system til e-conomic og en bruger bliver oprettet bliver denne nye brugers momszone altid sat til "Indland" selv hvis kundens adresse er udenlandsk.

Jeg har ændret i stort set alle indstillinger i magento der kunne have noget med dette at gøre og lige lidt hjælper det. Magento lader ganske simpelt ikke til at eksporterer noget svarende til 'momszone'.

Hvordan får jeg e-conomic til at forstå at hvis en ny kundes land er, eksempelvis, US så må dennes momszone også være uden for EU?

På forhånd tak.

- En frustreret online manager.
spurgt 11 Dec, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Reprap (120 points)
status opdateret 21 Mar, 2014 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Reprap

Og tak for dit indlæg.

Igennem API'et sender vi, og kan modtage, al den data der ville være påkrævet for at en integration selv kan sætte momszonen. Det vil derfor være i jeres webshop-løsning at dette skal sættes op da den jo skal have informationen om hvilken momszone en kunde skal have, et sted fra.

I e-conomic bliver der ikke lavet et check på hvilket land i forhold til hvilken momszone der er valgt, da dette i situationer godt kan være uafhængligt af hinanden.

 Så skal dette løses så skal det laves i jeres webshop-integration. Men det kan være der er andre brugere af Magento herinde der kan være behjælpelige med hvordan de styre momszonen. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Dec, 2013 Spørgsmål af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”