forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Der ønskes mulighed for import af attention-person

+1

Når man importerer kunder i e-conomic er der ikke mulighed for at tilknytte en attention-person - dette er et stor ønske.

 

Hvis man manuelt opretter en kunde kan man på oprettelses-tidspunktet direkte skrive et navn i Attention-feltet. Personen bliver så automatisk oprettet i kontaktpersoner og tilknyttet på kundens stamdata.

 

Det er samme funktion der ønskes ved import - en kolonne hvor man kan sætte en att-person på - som så både oprettes som kontaktperson OG tilknyttes på kundens stamdata.

 

Som det er nu kan jeg importere kundens stamdata (uden kontaktperson) + importere kontaktpersoner - men skal så manuelt ind på samtlige kunder og trykke på blyanten og tilknytte kontaktpersonen. Hvis der er att-person på mange kunder kan det tage flere timer...... frown


René Arpe

It-konsulent

spurgt 28 Nov, 2013 i Forslag » Import og eksport af data af Rene.Arpe (17,300 points)
lukket 11 Sep, 2017 af Jesper Mieritz

2 Svar

Hej Rene

Det der skulle være tale om ville være en ekstra kolonne i importfunktionen til Attention-person som automatisk sætter sig på i Attention-feltet på debitoren.

Som det ser ud nu er det funktionen importer kontaktpersoner som kan bruges, men jeg er klar over at kontaktpersoner så ikke bliver sat på i Attention-feltet på debitoren men at man manuelt skal gøre dette. Det er dette man ville kunne undgå med dit forslag, så jeg vil lade det stå så andre kan komme med deres besyv og stemme på det så vi får en idé om hvor stort et ønske dette er fra andre. :)

Med venlig hilsen

Philip Kofod-Nielsen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Nov, 2013 Forslag af Philip Kofod-Nielsen (17,700 points)

Hej René :)

 

Jeg kan se dette er meget gammelt indlæg.

Jeg vil dog alligevel give dig en glædelig nyhed. Dette er en funktion vi vil arbejde hen i mod. Det er ikke noget, der ligger øverst på listen, men det er accepteret af vores udviklere og lagt ind i planen. Du skal ikke regne med det er noget, der kommer i år, men det vil komme på et tidspunkt.

Da dette indlæg er meget gammelt og vi efterfølgende har fået samme forespørgsel, så vil jeg lukke dette indlæg med henvisning til det nyeste :)


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Sep, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (87,170 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”