forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Attention personer, export/import

+1
Hej e-conomic

Jeg har en integration fra min Magento shop hvor kontaktpersoner oprettes men ikke kommer ind som attentionpersoner. Jeg skal så manuelt sidde og hente dem ind via redigering af hver enkelt kunde.

Jeg har nu fået dejlig hjælp til at eksportere mine kontaktpersoner ud i et excel ark sammen med kundenumre så jeg kan flette dem ind i den kunde rapport jeg har trukket ud. Så passer min rapport som jeg skal bruge til at sende kataloger ud til kunderne.

 

Det ville være super smart hvis man nu kunne importere hele mit opdaterede excel ark så alle mine attention personer blev opdateret og dermed spare tiden med at sidde og trække dem ind enkeltvis på alle kunder.

 

Giver mit forslag mening? Og kan det løses...?

De bedste hilsner fra Lea Vinther
spurgt 18 Aug, 2017 i Forslag » Teknik og drift af Lea Vinther
Hej Jesper
Tak for dit svar. Umiddelbart løser det ikke min udfordring med mine attentionpersoner på kunderne (hvor der er kontaktpersoner på) Mit spørgsmål/ønske går på man nemt kan få attentionpersoner ind på kunderne så når jeg laver en rapport så står de med på den sammen med firmanavnet. Ellers misforstår jeg dit svar (og kundeservice ved ikke det er en mulighed?)
Hej Lea :)

Jeg er ked af, hvis jeg har misforstået dit forslag.
Er det helt inde på kunden, hvor der står 'attention', som du gerne vil have kontaktpersonen til at stå i?

Attention er en kontaktperson. Det er derfor jeg har misforstået dig, hvis dette er tilfældet. Du må meget gerne bekræfte, at jeg har ramt rigtig denne gang, så kigger jeg på mulighederne for dette :)
Hej Jesper
Ja det tror jeg er korrekt. Når jeg nu går i fanebladet salg, så kunder og ser på kunderne står der ikke attentionnavne - det er der de mangler. Som jeg har forstået det nu skal jeg ind og redigere på hvert enkelt kunde, vælge underfanebladet levering og trække attention ud derfra.
De bedste hilsner
Lea Vinter, Julefabrikken
Super, så er jeg med :)

Der har du ret i, at man ikke kan importere dem direkte. Jeg undrer mig lidt over denne funktion ikke findes, da det ville give super mening.
Jeg har et opfølgningsmøde med de udviklere som sidder med dette i løbet af september og der vil jeg helt sikkert tage dette med og høre, hvordan mulighederne for dette ser ud. Det er nemlig et emne der har været omtalt før, hvor det blev accepteret. Der er bare ikke sket noget siden der :)

Indtil videre har jeg desværre ikke nogen god løsning til dig, men jeg vil meget gerne prøve at arbejde hen i mod en løsning, hvor dette kan importeres.
Hej Lea :)

Jeg har fået snakket med vores udviklere.
De er arbejder på en løsning, som gør selve importen mere brugertilpasset. Tanken er den skal indeholde felter. Dette er incl. attention.

Derfor vil der komme en løsning. Jeg kan se der ligger et par forslag på listen før dette, så du skal ikke regne med, at det er noget der kommer i år, men det helt sikkert en løsning vi vil arbejde på :)

Jeg sætter derfor forslaget som planlagt.

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Lea :)

Først og fremmest vil jeg sige, at der godt kan overføres kontaktpersoner med fra webshoppen.

Det kræver dog at den integration du har kan dette. Det er langt fra sikkert den er bygget til det, men det er altså muligt at lave en opsætning, hvor dette sker.

Hvis du vil gå efter den løsning, så skal din integrationspartner hive fat i vores API team på API@e-conomic.com. Så kan de tage en snak omkring alt det inde bag systemet, som gør det muligt.

 

I forhold til at importere kontaktpersoner, så kan du også gøre det via csv. filer som er et format af excel. Du kan her se, hvordan du importerer kontaktpersoner.

Det kræver dog dine kunder er oprettet, men dem kan du også sagtens importerer. Det kan du se, hvordan du gør her.

Jeg håber det kan hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål til noget af det, så er du altid velkommen til at spørge ind :)

 


Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 29 Aug, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
valgt som bedste svar 29 Aug, 2017 af Lea Vinther
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 143
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.