forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kassekladdens nye udseende + Pop-up bokse

0
Med den nye version af E-conomic har kassekladden / bogføringsrapporten skiftet udseende. Kan man ikke få en mulighed for at vælge den gamle 'rapport'-måde at lave et print af kladden på? Som det er nu får man et slags screen dump af billedet med beholdningskonti mv..men det man skal bruge er jo udelukkende posteringerne. Eller det er det for mig. Det nye view er meget pladskrævende på papiret.

Når man er i en kladde og skal tjekke en konto (eks. om posteringen ligger korrekt) og man klikker på bogføringslinjen, der ligger i kladden på den konto man er interesseret i...så kommer der en pop-up, der viser kontoen. Denne pop-up oplever jeg ikke retter sig til, til den information der er i den. Jeg kan derfor ikke se dato f.eks. Selvom jeg udvider boksen er den stadig for lille næste gang jeg åbner den, hvorfor det må være en indstilling inde fra jer? Jeg er stor tilhænger af færre skridt i daglig bogføring - ikke flere ;-)
spurgt 8 Nov, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af LisbethPoulsen (150 points)
status opdateret 17 Dec, 2013 af Lasse Bager

2 Svar

Hej Lisbeth

Det er vi helt enige om - teknikken har fanget denne og kigger på den.

Jeg vender tilbage når jeg ved noget mere konkret.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 12 Nov, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Hej Lasse. Tak for dit svar. Kigger de på begge dele?

Hilsen Lisbeth
Jeg har fået at vide at de konkret kunne se dine problemstillinger og ville følge op på dem så ja det forventer jeg at de gør.
Tak! :-)
Hej Lisbeth

Så skulle dette gerne være på plads.

Der er lavet forbedringer til rapporterne - og kommet en regulær kasserapport i øverste højre hjørne af skærmen når du bogfører - og så er den luft som var imellem linjerne før også reduceret kraftigt.

Derudover er popup vedr. kontokort forbedret således at det er tilpasset indholdet.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Dec, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”