forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for at give brugerbestemt adgang til rapporter

+1
Jeg har en række projektledere, som har brug for løbende at følge op på sagsposteringer og fakturering. Dette kan de gøre på sagskortet, men der vises de samlede posteringer, hvilket kan være mange på store/langstrakte projekter.

De ønsker derfor at kunne trække rapport for en given periode eller for bestemte medarbejderes posteringer på sagen eller for bestemte aktivitetskoder.

 

Dette kan gøres via rapporten Sagsposteringer (og Sagssaldoliste, Sagskort og Sagsværdi). Problemet er bare, at jeg ikke kan give dem adgang til dette, uden at de ser samtlige rapporter - hvilket ville betyde, at de også fik adgang til at slå op i hovedbogen og se lønninger eller se kollegernes udfakturering.

 

Jeg ønsker mulighed for at kunne give specifikke brugere adgang til specifikke rapporter - evt. til grupper af rapporter

 

mange hilsener

Karin Lomborg Berg
spurgt 23 Sep, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Klb (130 points)
gen-kategoriseret 25 Sep, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Karin

Det kan du skam allerede

Du skal blot under brugeroplysninger på den enkelt bruger under indstillinger --> abonnementsstatus og så på punktet basic kan du krydse de rapporter af som brugeren må se - på den måde får de adgang til særligt udvalgte rapporter - herunder de nødvendige sagsrapporter.

Så det er fuldt muligt.

Du kan læse mere her om begrænsede brugerrettigheder

http://wiki2.e-conomic.dk/indstillinger/abonnement-brugere-basic-faneblad#s%C3%A5dan-opretter-du-en-begr%C3%A6nset-brugeradgang

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 25 Sep, 2013 Spørgsmål af Lasse Bager (34,940 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”