Informizely customer feedback surveys

Send rykker via email

+5
Hej E-conomic

Lige pt ændre jeg manuelt indholdet af emailen og emnefeltet ud fra om det er rykker 1, 2 eller 3 som jeg sender ud.

Det ville være super godt hvis man kunne gemme flere email skabeloner når man skal sende email ved rykkerstyring. Lige pt kan man kun gemme 1.

I kan løse det ved at man kan gemme en skabelon pr rykker 1,2,3 og man selv kan vælge i f.eks. en drop down menu, eller ved at systemet huske hvilken type rykker der sendes og man så har mulighed for at gemme indhold for hver rykker unikt.

Mvh

Rasmus
i Forslag » Andet af (2.0k points)
lukket af

Hej Allesammen

Det er en stor fornøjelse at fortælle at det mest populære forslag på forum nu er gennemført :)
Nu kan man under Salg - Opsætning - E-mailskabeloner kan man nu definere sine egne skabeloner og have så mange man ønsker.

Dette åbner op for muligheden for at have kundespecifikke brødtekster eller brødtekster på forskellige sprog.

Se guiden her

Jeg håber at I vil blive glade for den nye funktion og tak for jeres tålmodighed, "alt godt kommer til dem der venter" er det ikke sådan man siger? :)

Bedste sommerhilsner fra 

Tabita og forumteamet

2 Svar

Hej Rasmus.

Tak for dit indlæg.

Jeg kan godt se at dette vil give mening at have, så man ikke skal skrive en teskt hver gang - men kunne have nogle forskellige skabeloner at vælge i mellem.

Jeg vil derfor lade dit forslag stå, så andre bruger kan stemme på det :)

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

Forslag af (13.4k points)

Hej Rasmus og andre medkiggende kunder smiley

Jeg er i gang med, at samle forslag sammen og her er et forslag som ligger på forum med i hvert fald 4 forskellige indlæg som vi har det samlet på et indlæg.
Forslaget om bedre mulighed for e-mail skabeloner/ brødtekster - det er forsat ikke blevet implementeret og det er ikke planlagt hvornår vi kan kigge på det.

Jeg giver derfor nogenlunde samme svar på de øvrige indlæg for, at samle forslaget.

Det giver stadig god mening, at der var flere og bedre muligheder for brødtekst opsætningen når der skal sendes ordre, tilbud, fakturaer og rykkere. Ja alt der egentlig sendes ud af e-conomic. 

Det skal dog stadig nævnes det ikke er et helt lige til område da vi også skal være varsomme således, at de rigtige mange mails som bliver sendt ud af systemet ikke går hen og bliver usikre eller lignende.


Jeg vil samle forslaget op på forum indlæg 9253 - det er det indlæg som ligger med flest stemmer og derfor bedst afspejler efterspørgslen på dette forslag.

Jeg vil i tillæg nævne, at hvis i ikke kan trække tålmodigheden længere - forståeligt i og med dette ikke er blevet prioriteret de seneste par år. 
Så har vi nogle gode app partner ved navn Ant Text og ITN Vision

De har begge lavet en integration til e-conomic som netop giver udvidet og flere lækre muligheder for mail tekster i afsendelse af e-conomic dokumenter. 
Det giver også den mulighed, at i kan få jeres egen e-mail adresse som afsender og ikke vores generelle (post@e-conomic.com)  
Hvis i vil høre nærmere omkring denne løsning, må i endelig kigge nærmere på begge løsninger og tage kontakt til dem
Ant Text
ITN Vision
 Der er altså i hvert fald 2 eksterne muligheder for, at i kan få flere muligheder med det samme. 

Jeg går forsat videre med forslaget omkring bedre og flere muligheder for flere brødtekster og en bedre måde, at håndtere det på.
Jeg lukker dette indlæg som en "KOPI" af det andet indlæg således, at vi samler det hele og den fremtidige kommunikation på det indlæg. http://forum.e-conomic.dk/9253 


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)