forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Rediger-knap flyttet i nyt design

0
Hej

Er der en god forklaring på hvorfor man har ændret så rediger knappen nu står forrest i stedet for bagerst som tidligere ?

René Arpe

It-konsulent

spurgt 11 Sep, 2013 i Spørgsmål » Teknik og drift af Rene.Arpe (17,300 points)
status opdateret 11 Sep, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Det er et aktivt valg foretaget i vores UX afdeling.

Rediger er flyttet forrest da det er den som anvendes mest.

Jeg er med på at for folk som kender programmet godt i forvejen bliver man kortvarigt generet af at tingene ikke er hvor de plejer - men jeg kan trøste dig med at man vænner sig til det - det tog også mig lidt tid og til tider farer jeg stadigvæk bagerst på listen over knappen inden det går op for mig.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Sep, 2013 Spørgsmål af Lasse Bager (34,940 points)

Ja det må de jo bedst vide når det er deres arbejde ...

 

Personligt synes jeg den er det er lettere at fange ikonet yderst til højre fordi kan kan køre musen helt ud til højre og den bliver så stoppet af "vindueskanten" - så skal man blot et lille ryk til venstre så er man på ikonet.

 

Jeg synes det er noget sværere at fange nu hvor det står og "flagrer" et stykke inde på siden og forskelligt hvor alt efter hvor mange ikoner der er - er med på det altid står forrest men placeringsmæssig på skærmen meget forskelligt.

 

Så at den skal stå forrest fordi det er den man bruger mest er jeg ikke enig i - så skal den bagerst wink

Enig i at layout og placering er et spil om holdninger og følelser - men du har det også sådan fordi du benytter IE - de andre browsere har ikke fuld udnyttelse af større skærme og der stopper det hele med en relativt stor margen - så for dem er det, det samme om den er det ene eller andet sted. smiley

OK den var jeg ikke opmærksom på...

Er det programmeringssproget i det nye design der gør det ??

Når jeg fx bruger Firefox i gammel design så udnytter den skærmen fint !

Det bliver teknisk for mig - det er noget med skærmoptimering og så browserens afkodning - det farer lige hen over hovedet på mig smiley

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”