forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Varesamling - opdatering af priser på underliggende varer

0
Jeg har netop opdateret kostpriser på varer der indgår i en varesamling. Til min skræk opdager jeg nu at kostpriserne ikke opdateres til seneste i varesamlingen. Eksempel: en vare er gået fra 526 til 572 i kostpris som enkeltvare. I varesamlingen hvori den indgår, står den gamle kostpris og det medfører jo at samlingsvarens kostpris herefter er forkert/forældet. Kan det virkelig passe at der ikke er automatisk opdatering af kostpriser i varesamlinger????

Nogen smart løsning?

Venlig hilsen John Green, Kuvatek A/S
spurgt 9 Sep, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Jg (430 points)
gen-kategoriseret 12 Sep, 2013 af Peter Friis

1 Svar

Hej John

Jeg har fuld forståelse for dit ønske, men den opfører sig helt som tilsigtet.

Varesamlinger er tiltænkt til at kunne lave en samlepakke som naturligt vil forventes at have en differentieret pris og derfor henter den ved oprettelse den registrerede kostpris - derefter er det manuel tilpasning.

Der er desværre ingen nem vej uden om - beklager. Og det kommer der heller ikke - da det er logikken den er født med og såfremt nogen bruger den herefter og vi så ændrer det vil alle deres varesamlinger pludseligt ikke passe mere.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Sep, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”