forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Se bort fra debet/kredit på kontoen når man retter en postering

+3
Utallig er de gange hvor jeg er blevet snydt af at E-conomic som en tyv i natten vender rundt på debet og kredit når man retter et kontonummer på en allerede oprettet postering. Er det ikke muligt at I kunne checke om det er en redigering af en eksisterende postering eller en nyoprettelse, og så i førstnævnte tilfælde enten 1) lade være at vende, eller 2) måske enndu bedre prompte "Ønsker du at ændre fra debet til kredit?" /  "Ønsker du at ændre fra kredit til debet?
spurgt 9 Sep, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af mogens_l (1,760 points)
status opdateret 17 Dec, 2013 af Lasse Bager

2 Svar

Hej Mogens

Jeg er helt med på din problemstilling.

Vi kan desværre ikke gøre det sådan da vi ikke teknisk kan se hvorfor du skifter kontonummer i en indtastning.

Den benytter den opsætning som er på den konto du skifter til. Jeg er med på at det godt kan være irriterende som du siger - mht. prompten - så tager jeg den med på vores næste prioriteringsmøde og så ser vi derfra.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Sep, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Hej igen Mogens

Så har vi haft den oppe og vende - og vi er nået frem til at såfremt man er i gang med at foretage en redigering skal man være opmærksom på alle felter i redigeringsbilledet - det er både teknisk besværligt og vil være til væsentligt mere gene end gavn at lave den ønskede popup.

Så beklager, men det er ikke noget vi vil implementere.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Dec, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Hej, hvad med at redigeringsbilledet viser med fx farve-markering når programmet automatisk har ændret fx Kredit/Debet eller fortegn eller andre ting som sker automatisk? Jeg har opprettet et nyt indlæg på det her: http://forum.e-conomic.dk/12943/visning-af-automatisk-kredit-debet-skift-ved-aendring-af-kontonr

mvh. Torben
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”