Originalordre i arkiv

+2

Hej

Vi får ordrer ind i e-conomic via en web-shop. Vi har oplevet enkelte gange at kunden ikke har fået alle varerne han har bestilt. I web-shoppens arkiv kan vi se hvilke varer han bestilte, men i e-conomic forsvinder ordren så snart der er sket en fakturering.

Vort ønske er derfor at man i arkivfunktionen under faktura, kunne søge under alle indkomne ordrer, nuværende som ekspederede, således at man kunne kontrollere datagrundlag for de enkelte fakturaer.

I tilfælde med uoverenstemmelse mellem systemer, kunne man bruge dette grundlag til at søge efter fejlen og finde ud af om den skyldes e-conomic eller andre systemer.


Opdateret af e-conomic: Indlægget er lukket grundet inaktivitet og istedet samles en videre dialog på indlæg 18995 - så det samles på et indlæg. 

lukket med noten: Henvises til indlæg 18995 for videre dialog.
i Forslag » Andet af (140 points)
lukket af

3 Svar

Hej Toke.

Tak for dit indlæg.

Som jeg lige læser det, så er det det samme ønske som dette forslag: http://forum.e-conomic.dk/8585/faktura-arkiv-visning-af-ordrenummer


Som du kan se så har jeg valgt at lade det ligge så andre bruger kan stemme på det. Og nu ved vi allerede at der er to bruger der ønsker det smiley


Med venlig hilsen

Christina Heckmann

Forslag af (13.4k points)

Hej Toke
Jeg er inde i en proces hvor jeg samler op på nogle af vores løse ender her på forum og her fandt jeg frem til dette indlæg som er lang tid siden, at vi har opdateret.  

Det vil jeg gerne starte med, at undskylde for.

Jeg vil rigtig gerne høre nærmere om dette forsat er en udfordring for jer den dag i dag – systemet gemmer ordrerne så længe de enten af sendt i systemet eller markeret som sendt og ordren så er blevet vist.

Alternativt i forbindelse med webshopordre ved jeg, at vi har en del kunder der smider webshoppens ordre nummer i ”øvrig ref” på fakturaen fordi dette felt nemlig er søgbart i arkivet og det er på den måde enkelt, at sammenligne hvilken webshop ordre der danner grundlag for fakturaen.
Det er så jeg bedre kan vurdere om dette forsat er en udfordring – ligeledes forstå hvor/hvornår det giver en udfordring for, at se om det er et der skal arbejdes yderligere videre med.

Jeg ser frem til, at høre nærmere fra dig. smiley


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)
Vi stå også med det problem.
Vi køre med lager-modulet og dette gør at når vi har fakturaret kan vi ikke længer søge efter ordrenr. nogle steder.
Nej, vi kan ikke bruge feltet "øvrig ref" da vi bruger det til det det er til nemlig "øvrig ref"

Hilsen Nylev

Hej Toke og Nylev.
Tak for din kommentar Nylev - det lyder til for mig, at det er relateret til den udfordring hvor ordrenummeret skifter grunden lagermodulet og hvis du har en ordre som du overfører til fakturering. 

Det er en kendt udfordring som desværre ligger i en grundlæggende del af programmet - da det er selve måden systemet håndterer ordrenumre som er ensartet for alle 100.000 kunder som vil være nødvendigt, at ændre. 

Jeg vælger derfor, at lukke dette gamle indlæg med henvisning til et nyere som omhandler ordrenummer udfordringen - der er også en forklaring på hvordan dette håndteres bedst muligt som det virker idag. 

Det er ikke en ændring som ligger ligefor grundet dets størrelse og betydning for systemet men det er inde på det nyere indlæg, at vi vil fastholde dialogen.
Skulle der være nogle kommentarer eller hvis jeg har misforstået det må i endelig kommentere tilbage eller skrive til info@e-conomic.dk ATT Andreas Polk – forum indlæg 8705


Med venlig hilsen

Andreas Polk

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (39.3k points)