Informizely customer feedback surveys

For langsomt at arbejde i ubehandlede bilag vinduet.

0
Der findes nu et forstørrelsesglas ved mouseover. Problemet er bare at det stadig er hurtigere at klikke på bilaget og få det vist i et nyt vindue da mouseover funktionen er forsinket i måske 3-4 sekunder før bilaget dukker op.

Kunne man så i det mindste skrive sine noter i feltet i det nye vindue som bilaget vises i, så var det måske en mulighed, men de noter er ikke de samme som der vises i oversigten over ubehandlede bilag.

Alt i alt er det alt for langsomt at arbejde i ubehandlede bilag vinduet... Når jeg foreksempel udskiller et bilag kan der gå 10-30 sekunder for vinduet er opdateret og tilbage igen!? Jeg har måske 200 bilag liggende  i ubehandlede så det er ikke en unormal stor samling.
relateret til et svar til: Forstørrelse af indscannede bilag
i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Rubech,

Tak for dit indlæg :)

Jeg kan ikke genskabe de lange svartider du oplever ved mouse over - har du mod på, at skrive en mail til mig på info@e-conomic.dk så vil jeg nemlig gerne med ind i din aftale og se på problemet.

På forhånd tak,.

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
Hej igen,
 
Teknikken har fået svartiden ned på 3-5 sekunder når der er mange bilag. For nærværende kommer vi ikke længere ned, men vi har det med på vores liste over fremtidige forbedringer :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)