Informizely customer feedback surveys

Administratorers adgang til diverse APPs

0
Generelt synes jeg vi administratorer får lov til at stå på sidelinjen, hver gang der kommer apps i samlingen, for det er ikke mange apps der kan bruges via administratormodulet, undtagen Danløn, mig bekendt.

Det er totalt uforstående for mig, at app-producenter og e-conomic ikke udvikler adgang via adm.modul fra starten - de går glip af rigtig mange brugere af apps. For mit vedkommende har jeg en del kunder, der slet ikke bruger economic selv, og disse kunder (internal-pro) har jeg ingen mulighed for at tilbyde f.eks. dropbox/google drev-app, budget-app fra BusinessMonitor, eKvittering og garanteret en hel masse flere apps. Herudover alle de kunder, som bare ikke kan finde ud af computere, og som ville være på herrens mark, hvis jeg bad dem om at tilmelde en eller anden app.

Gør e-conomic overhovedet nye samarbejdspartnere/app-producenter opmærksom på denne problematik, når I får henvendelser omkring nye integrationer? Det er jo ikke raketvidenskab - jeg tænker, at når Danløn kan håndtere det, så kan alle.

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

i Spørgsmål » Andet af (15.8k points)

6 Svar

Jeg vil blot bemærke at Officegnu har administrator adgang.


Officegnu: Microsoft Office for e-conomic
Timegnu: iPhone tidsregistrering for e-conomic 

Spørgsmål af (1.0k points)
Hej Susanne

Alle vores apps (leverandørService, provisionsberegning, intrastat mv.) kan administreres via en administratorlicens.

Det kan lade sig gøre fordi vores apps er en del af brugerfladen altså optræder som et seperat faneblad.

Vi laver det sådan, at en bruger af en af vores apps bestiller en administratoradgang via vores bestillingsside.

Administratoren kan så uden problemer skifte mellem de licenser som han administrerer.

De apps som er på de forskellige licenser vil så være tilgængelig for administratoren.

Så hvis du er administrator/bogholder og gerne vil tilbyde at udføre LeverandørService, intrastat eller provisionberegning til dine kunder så kan du med fordel anvende vores apps sammen med administratorapp´en

Vil du høre mere er du velkommen til at kontakte os på telefon 7025 7600 eller mail mhp@itnvision.dk.

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Spørgsmål af (18.2k points)
Det er godt at se, at der er nogen der har tænkt på os administratorer :)

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

Spørgsmål af (15.8k points)

Hej Susanne

Tusind tak for input - det er skam ikke for at parkere jer på sidelinien - det er sådan set blot en tiltænkt opbygning af API'et.

Nogen apps - du nævner selv Danløn, men også Bluegarden og Frozengnu - som du bemærker det smiley - benytter sig af muligheden for at bygge en app op via administrator tilgang.

Det udfordrer os dog - i og med at API er en gratis og offentlig tilgængelig funktionalitet i e-conomic - så har vi som udgangspunkt struktureret det således at der er tale om en brugeradgang til aftalerne via API'et og jeres internal kunder har jo præcis ikke denne bruger - jeg kan tænke mig til nogen scenarier hvor vores forretning vil blive parkeret på et minimums indtægtsgrundlag via administratorerne og så API - ikke dermed sagt at det kommer til at blive udfaldet - men det er helt reelt det som stopper udviklingen i den retning fra vores side.

Det er selvfølgelig også et spørgsmål om tillid - men for nærværende har vi ikke selv valgt at gøre mere i den retning.

Det er dog heller ikke sådan at vi skjuler det for vores app udviklere at man kan benytte den login metodik - så det gælder selvfølgelig flere veje - hvis vores app partnere ikke kan se en fordel ved  at opbygge en app til administratorerne - så er det ikke noget vi stiller os til dommer over.


Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (34.9k points)

Hej Lasse

Tak for svar. Jeg forstår dit argument mht internal pro-aftaler, men ikke almindelige betalende aftaler. Det kunne måske laves, så man kun kunne tilgå aftalerne via administratormodul, såfremt det var Small eller Standard, det ville jeg da synes var helt fair - og det ville være et udemærket argument overfor kunder, der er internal pro, at de skal betale for en Small, fordi der så er adgang til div. applikationer, som de (via mig) kan gøre brug af. Men synes ikke det er fair, at administratorerne ikke kan gøre brug af de apps, der kun kan tilgåes via den enkelte kundes egen aftale. Det begrænser os i at udnytte og tilbyde vores kunder den bedste ydelse og service. 

Jeg er slet ikke klar over, hvor mange af jeres brugere, der har egne aftaler, og hvor mange der er tilknyttet via et administratorbureau, men jeg kan forestille mig det er rigtig mange, der bruger en ekstern til bogføringen, og det er dem der rammes/begrænses.

Og super fedt, at udviklerne læser med her, og giver deres besyv med laugh


Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

Spørgsmål af (15.8k points)
Hej Susanne,

Business Monitor har faktisk et administrationsmodul hvormed administratoren kan få adgang til vores gratis Business Monitor - Budget APP for alle sine kunder samt naturligvis kan give slutkunden adgang. Alt hvad du skal gøre er faktisk at klikke på "Prøv Business Monitor" på www.businessmonitor.dk med din administrator bruger. Herefter vil du kunne indlæse din kundeliste og administrere dem på ganske samme vis som du kender fra e-conomic.

Hvis du løber ind i udfordringer kan vi altid kontaktes på contact@businssmonitor.dk.

M.v.h.

Lars Millgaard

Hej Susanne

Der er administrator adgang til re-ports som er en App der genererer grafer, rapporter, statistikker m.m.

Du kan logge på som administrator i top menuen.

 

Med venlig hilsen

Søren Houlberg

www.re-ports.dk

 

Spørgsmål af (440 points)