forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Flere emails i forbindelse med fakturering

+1
Mange virksomheder har idag faktureringsemail adresser - som der ikke modtages andet post på en faktura. I sær de store, har nogle elektroniske faktureringsadresser, hvor det hele kører automatisk.

Det vil være en stor hjælp, hvis Economic kan implementere, at der er mulighed for forskellige emails alt efter om det er til fakturing - ordrebekræftelser osv.

Idag kan man taste forskellige kontaktpersoner ind med email - hvilket er rigtig smart. Dog hvis man vælger en bestemt kontaktperson, er det også denne email der dukker op, når man skal fakturere, og ikke faktureringsemailen, som egentlig er tastet ind i systemet. Det er ikke så smart.

Vores moderselskab kører NAV, og det er meget lettere at differentiere i mellem de forskellige emails.
spurgt 27 Maj, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Danishtools.com (660 points)
lukket 30 Maj, 2013 af Heidi Christensen

1 Svar

Hejsa,

Jeg synes bestemt, at det er værd at overveje, så jeg vil lade indlæget stå, således andre kan få lov at stemme på det :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 28 Maj, 2013 Forslag af Heidi Christensen (18,930 points)

Jeg kan se, at dette emne har været diskuteret før her på forum, så jeg lukker dette og henviser til svaret i dette indlæg.

Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”