Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Email til tilbud og ordrebekræftelse

0
Hej

Vi er begyndt at handle med store skandinaviske industrier. Når man opretter en kunde, kan man taste en faktureringsemail - det vil være rigtig smart, hvis man også kan taste en tilbud og ordrebekræftelsesemail. Det er jo ganske sjældent, at den der skal have tilbuddet og ordrebekræftelsen også er den der skal have fakturaen. Mange virksomheder, har helt selvstændige email konti til faktura.

Jeg håber, I kan tilføje denne funktion, da det vil lette arbejdet med tilbud og ordrebekræftelsesgivning.

På forhånd tak

 

Ingeborg
i Forslag » Andet af (670 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Ingeborg

Der kommer ikke til at være en særskilt mailadresse til ordre og tilbud - det vil øge forvirring og fejlmulighederne væsentligt i de områder - så beklager.

Når det så er sagt så kan jeg hurtigt se en løsning ud af det.

Opret kontaktpersoner med de respektive email adresser og benyt dem som ref på fakturaen - så sender den til deres mailadresse i stedet. Husk at fjerne ref. når du så endelig sender fakturaen.

På den måde kan du 100% styre hvilken mailadresse der sendes til ud fra valg af kontaktperson - og hvis du ikke vil præsentere den på fakturaen kan du navngive en med et mellemrum.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)