Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




EAN numre på kunderne

+3
Hej !

Vi har en del offentlige kunder som har flere forskellige EAN numre alt afhængig af hvilken afdeling det er der skal have fakturaen, men hovedadressen på kunden er den samme. Jeg kunne godt tænke mig at det var muligt at lægge flere EAN numre på én kunde, tilknytte en kommentar til EAN nummeret. og så vælge det ønskede EAN nummer i en rullemenu ved fakturering

 

Mette
i Forslag » Andet af (500 points)
status opdateret af 🔒
Hej Mette

Jeg har samme problem, så jeg støtte dit ønske.

mvh

Finn

1 Svar

Hej Mette og Finn

 

Tak for indlægget :)

 

Jeg kan sagtens se problemet i beskriver. Det ligger dog ikke fornærværende at vi ændre i måde EAN sendes eller oprettes på. Feltet konteringsnummer er egentligt løsningen til dette. Konteringsnummeret er tænkt som afdelinger inden for det enkelte EAN nummer.

En anden mulighed er at lade være med at ligge et EAN nummer på jeres kunder og så ligge det korrekte EAN på hvergang i laver fakturaen.

Jeg skal ikke kunne sige om det for fremtiden er noget der måske vi blive taget op. Men dette er ikke noget som vil blive prioteret fornærværende desværre.

God dag

Mvh

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (24.2k points)
Hej Peter,

Løsningen med at at indtaste EAN nummeret hver gang der skal faktureres er uholdbar, da fejlmuligheden er alt for stor. Og mig bekendt er det heller ikke muligt at ændre EAN nummeret hvis en faktura skal gensendes fordi der er tastet forkert EAN nummer?

Som jeg skriver er det heller ikke et spørgsmål om konteringsnumre inden for de enkelte EAN nummer, men simpelhen et spørgsmål om, at én kunde - eksempelvis en forsyningsvirksomhed har mange EAN numre.

vi må fortsætte med at oprette den samme kunde flere gange med hvert sit EAN nummer. Det er den eneste måde vi ellers kan håndtere det på.

 

Mette Brandt.