forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fejlmeddelelser mangler i Windows 8

0
Som det måske er bemærket, er jeg gået over til Windows 8 i forbindelse med køb af ny PC. Udover, at det ikke lige passer mig, har jeg også en del udfordringer med e-conomic. Hvis jeg laver en fejl, f.eks. glemmer at taste en dato i en rapport der skal bruge dato, vælger en konto der ikke eksisterer i kassekladden osv, får jeg ikke den sædvanlige fejlmeddelelse om, hvad det er jeg har gjort galt. Det gør, at man sidder og trykker på OK igen og igen, og ikke kan forstå hvad det er der er galt, og så må man igang med luppen for at finde fejlen. Det er drøn irriterende, når nu man er vant til et højt serviceniveau i form af fejlmeddelelser :)

Har I opdateret systemerne i forhold til dette nye styresystem, som følger med mange nye PC'ere ?

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

spurgt 6 Maj, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af SusanneK (15,800 points)
status opdateret 6 Maj, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Susanne

Det virker umiddelbart som et problem med hvordan IE10 og Windows 8 agerer sammen som måske får det til at fejle - kan jeg for nærværende få dig lokket over i en anden browser indtil videre?
Jeg har sat teknikerne på sagen men indtil de får det på plads er det den eneste løsning.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 6 Maj, 2013 Spørgsmål af Lasse Bager (34,940 points)
Jeg bruger ikke IE, men Chrome til Win8. Har lige tjekket IE, og det ser ud som om det virker der - også det med fordelingsskabelonen, som jeg har skrevet om i anden tråd. Så skifter over til IE - selvom jeg hader at arbejde i det ;)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”