forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udligning af posteringer gennem API

0
Hej,

Jeg forsøger at hente posteringer for kreditorfakturaer ud fra en konto med demo-data. Her har jeg kunnet kæde betalinger sammen med kreditorfakturaer vha. enten bilagsnummer eller fakturanummer, men der er også en del, der er kædet sammen vha. af udligninger, men hvordan kan jeg fange disse gennem API'et?

Eksempelvis har jeg et køb af noget hardware/software til DKK 68.541,50 på bilagsnummer 534 med fakturanummeret 1050456, mens betalingen af denne (også til DKK 68.541,50) er på bilagsnummer 541, men uden fakturanummer. Jeg kan se, at den er blevet udlignet i systemet.

Man ville kunne scanne alle posteringer igennem mellem oprettelsesdato og betalingsdato for denne kreditor, men ved det antager man, at der ikke er andre fakturaer på samme beløb, og at der rent faktisk er betalt til tiden, hvilket ikke er antagelser, jeg umiddelbart er vild med at lave.

Er der nogen, der kan hjælpe mig her?

På forhånd tak,

Michael Smith
spurgt 23 Apr, 2013 i Spørgsmål » Import og eksport af data af mikesmith (150 points)
status opdateret 25 Apr, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Michael

Dette spørgsmål kan du med fordel adressere til vores API forum - det er der teknikkerne er og kan hjælpe dig i praksis.

Håber du får løst dit spørgsmål derinde.


Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 25 Apr, 2013 Spørgsmål af Lasse Bager (34,940 points)
valgt som bedste svar 25 Apr, 2013 af mikesmith
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”