Informizely customer feedback surveys

Lagerværdi - forskel mellem lagermodul og balancen

0
Hej

Jeg har en difference mellem lagerværdi når jeg tager en finanslagerværdi fx. pr. 31.03.2013 og så saldobalancen for konto 5520 (pr. samme dato).

Hovedparten af mine varer er vare med lagertræk, mens enkelte er uden.

Hvad er årsagen til differencen? Hvordan kan man se værdien af de varer man kører uden lagertræk?

Hilsen Erik
i Spørgsmål » Andet af (790 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Erik,

 

Jeg starter lige bagfra smiley

Jeg kan ikke sige dig hvad årsagen til differencen er, da det kan skyldes forskellige ting. Løsningen på at finanslagerværdien og værdien på konto 5520 ikke stemmer er at lave en lagerregulering. Dette skal gøres for de varenumre som der foreligger en forkert værdi på. Det er dog yderst vigtigt, at du ikke har noget igangværende liggende, fx under ordrer, da dette vil forstyrre billedet af hvad værdien faktisk er. 

Jeg vil anbefale dig at ringe ind til vores support på tlf. nr. 88 20 48 41 en hverdag mellem kl. 10 og kl. 14.30 og tale med en supporter om det. De kan også komme med ind i din aftale og se mere specifikt hvad der er bogført.

Værdien af varer uden lagertræk - her er jeg ikke helt sikker på hvad du mener, men som udgangspunkt tænker jeg at du altid kan trække en omsætningsstatistik fra rapporter eller se hvad har påvirket dine driftskonti ved at kigge på sine salgskontokort? Jeg er ikke sikker på det var det svar du søgte, du kan igen altid spørge vores telefonsupport skulle du vælge at henvende dig der.


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (18.9k points)