forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Lagerværdi - forskel mellem lagermodul og balancen

0
Hej

Jeg har en difference mellem lagerværdi når jeg tager en finanslagerværdi fx. pr. 31.03.2013 og så saldobalancen for konto 5520 (pr. samme dato).

Hovedparten af mine varer er vare med lagertræk, mens enkelte er uden.

Hvad er årsagen til differencen? Hvordan kan man se værdien af de varer man kører uden lagertræk?

Hilsen Erik
spurgt 15 Apr, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Gilpa.dk (790 points)
status opdateret 23 Apr, 2013 af Heidi Christensen

1 Svar

Hej Erik,

 

Jeg starter lige bagfra smiley

Jeg kan ikke sige dig hvad årsagen til differencen er, da det kan skyldes forskellige ting. Løsningen på at finanslagerværdien og værdien på konto 5520 ikke stemmer er at lave en lagerregulering. Dette skal gøres for de varenumre som der foreligger en forkert værdi på. Det er dog yderst vigtigt, at du ikke har noget igangværende liggende, fx under ordrer, da dette vil forstyrre billedet af hvad værdien faktisk er. 

Jeg vil anbefale dig at ringe ind til vores support på tlf. nr. 88 20 48 41 en hverdag mellem kl. 10 og kl. 14.30 og tale med en supporter om det. De kan også komme med ind i din aftale og se mere specifikt hvad der er bogført.

Værdien af varer uden lagertræk - her er jeg ikke helt sikker på hvad du mener, men som udgangspunkt tænker jeg at du altid kan trække en omsætningsstatistik fra rapporter eller se hvad har påvirket dine driftskonti ved at kigge på sine salgskontokort? Jeg er ikke sikker på det var det svar du søgte, du kan igen altid spørge vores telefonsupport skulle du vælge at henvende dig der.


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

besvaret 23 Apr, 2013 Spørgsmål af Heidi Christensen (18,930 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”