forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Genvej i kasseklade

+1
Det virker besværligt, at man skal klikke en ekstra gang, når man ikke kan huske et konto nummer.

Funktionen med at skrive navnet, hvorefter der kommer konti op, som opfylder kritereriet kunne ligeså godt fungerer i det felt, hvor man skriver konti nummer, og man sparer en arbejdsgang.

Kaj
spurgt 11 Apr, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Kirkens Korshær (130 points)
opdateret 11 Apr, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Kaj

Du beskriver desværre ikke hvor du befinder dig når du oplever dette, men jeg formoder at der er tale om fanebladet bogføring og ikke i superkladden - da den som udgangspunkt gør som du nævner.

Jeg er med på det ekstra klik - det hører under den "nemme" løsning - ikke fordi at vores nye søgefunktion har været en lille ting at indarbejde, men at gøre det direkte fra feltet er en meget kompliceret løsning som kan tage meget lang tid at få fuldt på plads - så på den her måde har vi kunnet give jer brugere en masse ny og forbedret funktionalitet noget hurtigere end ved den fulde integration med feltet.

Som det ser ud for nærværende vil vi holde os til denne metodik, da vi er på vej med andre tiltag som vil ændre problemstillingen - uden at jeg kan give dig en eksakt tidshorisont herpå.

Så tusind tak for input, men dit forslag vil ikke inden for overskuelig fremtid blive overvejet og implementeret.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Apr, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”