Informizely customer feedback surveys

Hovedrystende manglende forståelse fra E-conomic

+2

Vi må desvære også stille os op i køen af skuffede kunder. Lige netop at man af E-conomics demo videoer og uddannelse kan arbejde med lokationer var grund til at vi valgte E-conomic.

At så opdage at funktionaliteten er der, men at den ikke skal være mulig at integrere til at en katastrofe for os. Det vil jo ikke kræve noget væsentligt når nu funktionaliteten er der.

Der er jo ingen virksomheder som både sælger online og offline som kan leve med at man ikke ved vad lager der er tilrådelighed på de forskellige lokationer.

At man så skal bruge så meget tid og penge for at først kunne opdage dette, når integrationen er gjort er ikke i orden.

At jeg så oven i købet kan se i denne tråd a E-conomic ikke laver løsninger for kunder, men for dem selv er hovedrystende.

relateret til et svar til: Frihed og lagerstyring i APIet
i Forslag » Lagerstyring af (140 points)

3 Svar

Hej Viola

Jeg er ked af at du opfatter vores svar som manglende forståelse - det er overhovedet ikke tilfældet. Vi forstår til fulde problemstillingens karakter, men samtidig må jeg bare, med fare for at gentage hvad der er sagt i det indlæg som du refererer til, sige at vores udvikling er rettet, qua vores funktionalitet som standardiseret program og ikke kundespecifikt, mod det som giver mening for den brede masse af brugere. Havde vi haft uanede ressourcer var prioritering nok anderledes, men det er den verden vi forholder os til i dag.

Uden at skulle komme ind på vores kundegrundlag tror jeg ikke det kan overraske nogen at det er en meget lille del af vores kunder som benytter lagerstyring, og en kun en lille del af disse som benytter sig af lokationer.

Så lang historie, kort.

Vi udvikler til gavn for så stor en andel af vores kunder som overhovedet muligt med prioritering af de ressourcer vi har tilgængeligt - og lager er grundlæggende ikke understøttet af apiet og vil som udgangspunkt ikke blive det.

Så jeg er ked af at du sent i forløbet har konstateret dette forhold - det er ikke noget vi har lagt skjul på - men for nærværende bliver det ikke anderledes.

Beklager at jeg ikke kan gøre det bedre end det, men det er tingenes tilstand.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)
Egentlig lidt underligt, der dukker mange internet butikker op, og ligeså mange lagerhoteller.

At der ikke er kundergrundlag for dette. I disse webshop tider.

Disse kunderemner vælger større og omkostningsfyldte systemer, hvor bogholderidelen er langt ringere end den der er i e-conomic.

Jeg sidder ugenligt med et sådan et system og bande det langt væk...
Men da e-conomic ikke har denne del, må jeg bare bide i det sure æble og arbejde i et dårligt bogholderisystem, fordi systemet har en god lagerstyring med lokationer.

Men det er jo e-conomic's priotering og valg..
Forslag af (1.4k points)

Jeg er nødt til at kommentere på denne.

 

Lasse - du skriver, at "jeg tror ikke det kan overraske nogen at det er en meget lille del af vores kunder som benytter lagerstyring". 

 

Det har du ret i, at det ikke kan overraske nogen. Hvis lagermodulet var bedre, ville der helt sikkert være flere. For mit eget vedkommende fraråder jeg direkte mine kunder at bruge lagermodulet, for jeg synes det er mangelfuldt og bøvlet, og mister hellere en kunde til et andet system, end at prakke dem noget på de vil gå i stå med i udviklingen, hvilket jeg har prøvet 2 gange. Og så skal de endda betale penge for det. Hvis det var et gratis-modul ville jeg måske synes, at det var det værd.

Hej Sass og Susanne

Jeg er helt med på at det er en to-sidet debat - hvis vores lagerstyring var skarpere - fik vi flere lagerkunder kontra vi har ikke udpræget mange lagerkunder så vores ressourcer hertil bliver forholdsmæssigt fordelt.

I må endelig ikke tro at model 1 ikke har været oppe og vende op til flere gange og kommer det løbende også fremadrettet.

Det er en strategisk beslutning på højeste niveau - og indlæg som disse er selvfølgelig med til at holde debatten i live. Og det er fint nok - for som udviklingen er skal vi selvfølgelig være opmærksomme - det der dog skal nævnes er at der rent faktisk er rigtigt mange kunder som benytter webshops uden lagerstyring tilknyttet - så styres lageret i shoppen og det er kun køb/salg som overføres til finansdelen af e-conomic.

Men som jeg har sagt før - det er ikke af mangel på forståelse eller respekt, men simpelthen en nødvendig fordeling af ressourcer og strategier som er afgørende.

Så for nærværende er det som det er - men e-conomic udvikler sig i fællesskab med vores brugere - og indtil nu har jeg ikke mødt nogen som kunne spå om fremtiden så jeg vil ikke forsøge mig.

Hej

Jeg vil tillade mig, at kommentere lidt på disse indlæg.

Vi er en virksomhed som har gjort det til vores primære forretning at lave integrationsløsninger til e-conomic - vores primære tilgang er lager/logistik opgaver af enhver art.

Vi har lavet styklister, funktion til styring af lagerordre, LeverandørBestilling (hvis man ingen lager har) samt en lang række andre løsninger - er p.t. ved at lægge sidste hånd på lagerpluk med håndterminal.

Vi vil meget gerne prøve at kikke på at lave en løning som kan styre disse lokationoplysninger.

Men for at vi kan få det rigtige indblik i problemstillingen vil jeg meget gerne i dialog med en at jer som har problemet.

Hvis i vil være med i at udvikle en løsning så venligst ring eller mail til mig på telefon 2811 4220 eller mail php@itnvision.dk

Jeg skal lige sige, at vi ikke tager betaling for udviklingen men alene hvir eller når der er brugere som ønsker at bruge løsningen.

Der er en video om vores måde at arbejde på - følg linket

http://www.e-conomic.dk/referencer/itnvision


Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18.2k points)