Informizely customer feedback surveys

Frihed og lagerstyring i APIet

+11
Hej E-conomic,

Vi sidder som integratør på jeres API del og har efterhånden måtte skuffe en del kunder da vi er gået i stå på projekter for fx. lagertræk på en vare udfra hvilken lokation givende vare befinder sig på.

Vi ønsker mulighed for at i åbnet API mæssigt for at man kan fakturere varenr: VDHDH1233 ud fra Lokation : Haderslev eller lokation : Kolding

Ellers kan vi jo ikke styre hvilke lokationer vi plukker varene fra?

Jeg ved vi ikke er de eneste med problemet!
lukket
i Forslag » Lagerstyring af (1.4k points)
gen-kategoriseret af

21 Svar

Frederik, hvilken webshop benytter i Jer af?
Forslag af (1.4k points)
Kasper, jeg ved det faktisk ikke.

Jeg ved bare at den er bygget om i tal og koder og ikke fx. dandomain webshop.
Forslag af (860 points)
Hej igen,

Jeg vil gerne lige hører om der evt. snart sker noget med APIet og lokationer?

Vi har som sagt, meget brug for det!

Lad mig hører, hvordan det går...?Mvh.
Frederik Madsen
Forslag af (860 points)
Jeg vil også gerne stemme for at der åbnes for APIet således at dette bliver muligt.

Vi leverer webshops til mange af vores kunder og anbefaler som standard e-conomic som regnskabsprogram da det er velegnet til mange af vores mindre kunder. Flere af vores kunder er blevet skuffet over de manglende integrationsmuligheder til lagermodulet, så det ville være rart at få lavet om på dette.

Mvh
Kasper Nielsen
Softwareudvikler
AW Media
Forslag af (140 points)
Vi ønsker også at der åbnes op for lokation i APIet.

Derudover importerer vi ordrer i e-conomic fra vor webshop, og der er vi blevet mødt med meddelelsen om, at der ikke kan sættes lokation på ordrelinjerne.
Forslag af (4.7k points)
Hej

Med risiko for at bringe flimmer i diskutionen eller ønskerne om åbning af API´et i relation til lokationer kan jeg fortælle, at vi ligeledes som udvikler af integrationsløsninger til e-conomic har oplevet samme problemstilling, det gør sig faktisk også gældende når man arbejder med varians.

Vi har derfor valgt selv, at udvikle en integrationsløsnning - et WMS modul med lokationsstyring.

WMS bruger stamdata fra e-conomic samt foretager faktureringen, altså vi arbejder i integrationsløsningen indtil dannelse af ordre hvorefter e-conomic tager over.

Den løsning giver mulighed for at lave alle de opgaver i spørger til, som scanning ved lageroptælling, præcis angivelse af lokation ved lager pluk mv.

Løsningen klarer de logistik og styringsopgaver som e-conomic ikke kan men samtidig fastholder man faktureing mv. i e-conomin.

Hvis i har lyst kan det måske være en vej frem, at vi får en dialog om wms løsningen i samspil med brugen af e-conomic.

Hvis i vil snakke videre kan jeg kontaktes på 2811 4220 eller mail <a href="mailto:php@itnvision.dk">php@itnvision.dk</a>

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18.2k points)
Hej.

 

Sker der ikke snart noget i denne sag?

Det kunne virkelig, være fedt at lokation, kan kører med API.

Nu skal vi snart holde status, og så kommer vores lager til passe, efter som det nu ikke passer da vores webshop salg ikke bliver trukket fra en lokation.

 

Mvh. Frederik
Forslag af (860 points)
Vi har også problemet.

Det er jo helt galt at vi tvinges til at skifte økonomisystem fordi API'et er begrænset.

Vores virkelighed er at vi for hver enkelte fakturalinie (ca. 500 om dagen) manuelt skal ind og vælge lokation for at ikke at vi får vare trukket fra det rigtige lager.

En ting er webshops, men der må være mange, der har problemet, hvis de f.eks. har 2 butikker og et lager. Det er da formodentlig et rimeligt udsnit af e-conomics kunder.

Kom nu e-conomic
Forslag af (290 points)
Vi vil også gerne øge presset for denne mulighed.

Som så mange andre har vi en webshop med lager et sted og et andet lager, der håndteres af distributør til andres butikker. Det er helt essentielt at kunne trække fra det korrekte lager igennem salg fra webshop. Ligenu er det et betragteligt workload med kun 60 produkter, tør slet ikke tænke på hvordan det vil være med 1000+ produkter - hvilket er planen at vi har inden udløbet af indeværende år:(
Hej e-conomic,

Vi har hos SmartWeb flere kunder der ønsker denne funktionalitet via API'et. Det giver rigtig god mening at kunne følge sine lagre direkte i webshoppen - og måske vise lagerstatus pr. lokation overfor kunden.

Vh. Rasmus
Forslag af (150 points)
Hej E-conomic.

 

Nu synes jeg snart det skal ske noget med jeres API.

Vi har meget brug for at lokation kan bruges med API..

 

Sker der ikke snart noget?
Forslag af (860 points)
Her i Nordic Trading & Service Aps. har vi også problemet.

Som jeg ser det er det et problem mange har.

Når vores kunder dagligt skal gøre salg af diverse varer i forretningerne op på de enkelte lokationer er det vigtigt i at salget registreres i Economic for hver enkelt lokation. Ellers kan der jo f.eks. ikke laves statestik på salget på den enkelte lokation. Det bliver også problematisk at automatisere bestilling af vare fra hovedlageret.

Hvis man skal sidde og gøre det 'manuelt' ved en pc bliver ideen om automatisering af fakturering af dagligt salg ikke muligt.

I sidste ende bliver nødløsningen jo at registrere salget på de enkelte lokationer i en separat MySQL database som mellemled til Economic. Det er MEGET upraktisk.

Jeg må virkelig opfordre Economic til at få løst det problem!!!

Med venlig hilsen

Christian Heyn

Nordic Trading & Service Aps.